Ο Χατζισαφί θα «τρέξει» για να προλάβει την Τούμπα και ο Αλμέιδα θα «ζυγίσει» τα πάντα

Χατζισαφί

i

Εχσάν Χατζισαφί/©intime

Ο Χατζισαφί θα «τρέξει» για να προλάβει την Τούμπα και ο Αλμέιδα θα «ζυγίσει» τα πάντα

Κώστας Τσίλης 21:22 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 07.02.2024

Το Ιράν αποκλείστηκε από τον τελικό του Asian Cup και ο Χατζισαφί θα ψάξει το πρώτο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αθήνα και να παλέψει ακόμα και να προλάβει το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Τούμπα

Προφανώς και αστειευόταν ο Ματίας Αλμέιδα όταν έλεγε πριν από μερικές μέρες πως δεν θέλει να ξαναφύγει παίκτης της ΑΕΚ για τις εθνικές ομάδες. Βεβαίως η αλήθεια είναι πως έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στα αγωνιστικά του πλάνα ο Αργεντινός τεχνικός, από τις υποχρεώσεις των διεθνών. Και φυσικά και δεν το ευχόταν να αποκλειστεί το Ιράν από το Asian Cup, όμως δεν θα τα βάψει και... μαύρα, που πλέον περιμένει ξανά τον Εχσάν Χατζισαφί στις προπονήσεις της ΑΕΚ. 

Το ερώτημα που τίθεται, είναι αν ο αρχηγός του Ιράν, μπορεί να προλάβει ακόμα και το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το σίγουρο είναι πως ο Χατζισαφί είναι τόσο επαγγελματίας και είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα. Όπως και να έχει, δεν είναι εφικτό να φτάσει εγκαίρως για την αυριανή προπόνηση. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να το καταφέρει να βρίσκεται στα Σπάτα για την προπόνηση της Παρασκευής. 

Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα θα ζυγίσει όλα τα δεδομένα, πριν πάρει την οριστική απόφαση για το πότε θα συμπεριλάβει ξανά τον Χατζισαφί στα αγωνιστικά του πλάνα. Ίσως να περιμένει ακόμα και την προπόνηση του Σαββάτου, για να πάρει αυτή την οριστική απόφαση. Βεβαίως όλα έχουν να κάνουν και με την εικόνα που θα έχει ο Χατζισαφί, μόλις επιστρέψει στα Σπάτα. 

Ο αρχηγός του Ιράν ήταν ενεργός αγωνιστικά μέχρι και σήμερα με την εθνική του ομάδα. Βασικός έπαιξε στον ημιτελικό του Asian Cup απέναντι στο Κατάρ. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και καταρχάς το πρώτο που πρέπει να διευκρινιστεί, είναι αν αυτό έγινε λόγω κάποιων ενοχλήσεων ή κάποιου προβλήματος ή για λόγους τακτικής. Αν δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού, τότε ο Αλμέιδα θα τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση και τον βαθμό ετοιμότητας του Χατζισαφί και θα αποφασίσει.