Μπούσης σε Νταμπράουσκας: «Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου - Δύσκολη απόφαση»

Ο Μιχάλης Μπούσης

i

© Intime

Μπούσης σε Νταμπράουσκας: «Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου - Δύσκολη απόφαση»

Στέλιος Βαρδάκης • 12:01 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 05.12.2023

Με μήνυμά του στο προσωπικό του λoγαριασμό στο Instagram ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, αποχαιρέτησε τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί παρελθόν από χθες από τον ΟΦΗ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από συνάντηση που είχε ο Λιθουανός τεχνικός με τον Μηνά Λυσάνδρου και τον Ηλία Πουρσανίδη που έγινε σε καλό κλίμα και αποφασίστηκε ότι το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η καλύτερη λύση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, έστειλε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού στον Νταμπράουσκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το Insta story του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία:

«Σε ευχαριστούμε γα τη συνεισφορά σου τους τελευταίους 14 μήνες κόουτς σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον. Αποφάσεις σαν αυτές είναι πάντα δύσκολες, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες πάνω από όλα είμαστε φίλοι και οικογένεια. Προς όλους τους οπαδούς μας θα συνεχίσουμε ενωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα ας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ωστόσο στο επερχόμενο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά (06/12 17:30) θα καθίσει ο εκ των βοηθών του Νταμπράουσκας, Πέδρο Καραβέλα.

Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ