Μπούσης: «Ακόμα καλύτερα τη νέα σεζόν»

Ο Μιχάλης Μπούσης.

i

©intime

Μπούσης: «Ακόμα καλύτερα τη νέα σεζόν»

Sportal newsroom 00:14 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 30.04.2023

Η ανάρτηση του μεγαλομετόχου του ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο Μιχάλης Μπούσης έδωσε ξανά υπόσχεση για καλύτερα πράγματα την ερχόμενη σεζόν.

Ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο έστειλε μήνυμα για μία καλύτερη πορεία την επόμενη περίοδο.

«Υπερήφανος για την προσπάθειά μας, θα παίξουμε μέχρι το τέλος και θα χτίσουμε ακόμα μεγαλύτερα πράγματα τη νέα σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπούσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Σε ό,τι αφορά το ματς, το καλύτερο παιχνίδι των playouts πρόσφεραν οι «αδιάφοροι» Ατρόμητος και ΟΦΗ, με τον σύλλογο της Κρήτης να φεύγει με το «διπλό» από το Περιστέρι.

Μπούσης για Αντετοκούνμπο: «Πρέπει ορισμένοι να πάρουν μαθήματα από την απάντησή του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:47 - 27.04.2023

Μπούσης για Αντετοκούνμπο: «Πρέπει ορισμένοι να πάρουν μαθήματα από την απάντησή του»

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης έκανε μια ανάρτηση με τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το Game 5 με τους Χιτ, λέγοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για αρκετούς.

Ατρόμητος και ΟΦΗ, δύο ομάδες με εξασφαλισμένη την παρουσία τους στην επόμενη σεζόν της Stoiximan Super League, πρόσφεραν ένα πανέμορφο παιχνίδι στο Περιστέρι με φόντο την 5η αγωνιστική των playouts, το οποίο βρήκε νικήτρια την ομάδα της Κρήτης.

Mόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, στην οποία ο Ντιουσέ χρίστηκε σκόρερ μετά από ένα εξαιρετικό σουτ. Το 1-1 ήρθε άμεσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπάιγ, αφού νωρίτερα ο Διαμαντής βρήκε την μπάλα με το χέρι.

Στο 26ο λεπτό ο ΟΦΗ πήρε ξανά το προβάδισμα, αφού μετά από ασυνεννοησία αμυντικών και Γιαννιώτη ο δεύτερος πάσαρε στον Μεγιάδο. Πάλι ο Ατρόμητος βρήκε τον τρόπο να φέρει το «X» με το γύρισμα του Κεσχρίντα να καταλήγει σε αυτογκόλ από τον Βούρο, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει. Τη νίκη τελικά έφερε ο Ντίκο στο 65', όταν με «καρφωτή» κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Έλληνα γκολκίπερ.