Τέλος ο Νέιρα - Σοκ για τον Θεοδοσουλάκη

Νέιρα

i

© Intime

Τέλος ο Νέιρα - Σοκ για τον Θεοδοσουλάκη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:22 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 03.05.2023

Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, ο τεχνικός του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νέιρα για τα εναπομείναντα ματς, ενώ έγινε γνωστός και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γιάννη Θεοδοσουλάκη.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των play outs ΟΦΗ, θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύ σημαντικού παίκτη. Συγκεκριμένα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νέιρα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (03/05) και οι εξετάσεις έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς με αποτέλεσμα να χάσει το φινάλε της χρονιάς. Από την άλλη, ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κ19 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Τις επόμενες δύο τελευταίες αγωνιστικές, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τους Ιωνικό και Παναιτωλικό σε δύο αδιάφορα βαθμολογικά ματς για τους «Κρητικούς», οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος με 37 πόντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Χωρίς τον Juan Neira συνεχίστηκε σήμερα (3/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ιωνικό (6/5, 20:00). Ο Αργεντινός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού και άρχισε θεραπεία. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, με τους Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος και τον Jon Toral να συνεχίζει θεραπεία. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (4/5), στις 10:30».

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κ19 με την αντίστοιχη του Παναιτωλικού, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο».