Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον ΟΦΗ
i

© Γραφείο τύπου ΟΦΗ

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στον ΟΦΗ

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:02 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 02.05.2023

Σε κλίμα συγκίνησης, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ έκανε την τελευταία της συνάντηση.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, βρέθηκε για τελευταία φορά. Η ομάδα της Κρήτης θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Pre League αφού δεν κατάφερε τον μεγάλο στόχο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές, συναντήθηκαν για τελευταία φορά και έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς.

«Παλέψαμε μέχρι και τον τελευταίο πόντο, μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί. Δεν τα καταφέραμε αγωνιστικά, αλλά η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, είναι αυτό που ήθελα να βλέπω όλη τη χρονιά. Παλέψαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Αν το είχαμε κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα», ανέφερε στους αθλητές ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Στη συνέχεια μίλησαν οι αθλητές, οι οποίοι εξέφρασαν την πίκρα τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, ευχαρίστησαν τον Γιάννη Δανδάλη, για όλα όσα τους πρόσφερε, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν δίπλα τους, στις χαρές και τις λύπες.

Στο ερώτημα, για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης, απάντησε στους παίκτες, ότι θα περιμένει πρώτα τις εξελίξεις στην Volley League, μέχρι τα τέλη Μαΐου, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, καθώς αρκετά ζητήματα είναι ακόμη αυτή τη στιγμή, ανοιχτά. Ο Γιάννης Δανδάλης, ευχήθηκε στους παίκτες υγεία και καλό καλοκαίρι.

Όπως είπε, δεν του αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, αλλά το «εις το επανιδείν».