Ανασυγκρότηση και άπαντες στο μικροσκόπιο με ΑΕΚ
i

© Intime

Ανασυγκρότηση και άπαντες στο μικροσκόπιο με ΑΕΚ

Διονύσης Βερβελές 09:57 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 05.01.2024

Όλοι στον Ολυμπιακό κρίνονται πλέον μετά από το αποτέλεσμα στη Λαμία…

Το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στη Λαμία έφερε αρκετά θέματα στην επιφάνεια. Θέματα τα οποία ίσως και να είχαν «κρυφτεί» ή πάει πιο πίσω μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και συγκεκριμένα τις αφίξεις των μεταγραφών Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς. Οι δύο αυτοί παίκτες που αποκτήθηκαν είχαν φέρει έναν «αέρα» αισιοδοξίας στον Ολυμπιακό για τη συνέχεια, όμως, το ματς στη Λαμία σα να προσγείωσε απότομα την ομάδα και όχι μόνο.

Αυτό το οποίο έχει να κάνει πλέον ο Ολυμπιακός, είναι να ανασυγκροτηθεί και να δει τη συνέχεια. Άλλωστε δεν μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα στη Λαμία, αλλά μπορεί η ομάδα αν προσπαθήσει και δουλέψει να αλλάξει την εικόνα που είχε στην πρόσφατη ήττα που γνώρισε. Τώρα ακολουθεί μία σειρά δυνατών αγώνων και το δύσκολο πρόγραμμα αρχίζει από το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή.

Οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που θέλουν είναι να «καθαρίσουν» το μυαλό τους, να συνέλθουν ψυχολογικά περισσότερο και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούν για το ματς στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής.

Ελαφρυντικό για κανέναν

Επιπλέον η ήττα από τη Λαμία έφερε κάτι ακόμη στην επιφάνεια για τον Ολυμπιακό και αυτό έχει να κάνει με τις αξιολογήσεις των ποδοσφαιριστών. Άπαντες πλέον θα κριθούν για τη συνέχεια και φυσικά και με φόντο το καλοκαίρι. Κανείς δε θα μείνει έξω από το μικροσκόπιο των «ερυθρόλευκων» και όλων το μέλλον θα κριθεί. Το πρώτο μεγάλο ματς του Κάρλος Καρβαλιάλ είναι αυτό με την ΑΕΚ και έμελλε να είναι και το ματς στο οποίο θα αρχίσουν όλοι να κρίνονται από την ομάδα, ενόψει της συνέχειας.

Η εμφάνιση και παράλληλα η ήττα στη Λαμία δεν έκατσε σε κανέναν καλά και αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του Ολυμπιακού.