«Δύσκολα θα επιστρέψει στην Παλμέιρας ο Σκάρπα»

Γκουστάβο Σκάρπα

i

©intime

«Δύσκολα θα επιστρέψει στην Παλμέιρας ο Σκάρπα»

Δημήτρης Χούπης 12:58 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 04.11.2023

Όπως αναφέρει ένας Βραζιλιάνος, Πάουλο Βινίσιους Κοέλιο, ο Γκουστάβο Σκάρπα μοιάζει δύσκολο να επιστρέψει στην Παλμέιρας τον Ιανουάριο, αφού η Νότιγχαμ Φόρεστ θα τον αφήσει να αποχωρήσει μόνο ως κανονική μεταγραφή.

Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι ένα από τα πιο «καυτά« ονόματα στη Βραζιλία τον τελευταίο καιρό, αφού έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει πείσει τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ με αποτέλεσμα το μέλλον του στην ελληνική ομάδα να μην είναι σίγουρο.

Ο 29χρονος στον Ολυμπιακό βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού, αφού ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ωστόσο ούτε στην αγγλική ομάδα έχει πείσει με την εικόνα του. Όπως αναφέρουν λοιπόν τον τελευταίο καιρό αρκετοί  σύλλογοι από την πατρίδα του τη Βραζιλία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον ίδιο να επιθυμεί περισσότερο να επιστρέψει στην Παλμέιρας, την πρώην του ομάδα

Ακόμα η Φλουμινένσε και η Φλαμένγκο θέλουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Πάουλο Βινίσιους Κοέλιο η επιστροφή του Σκάρπα στην Παλμέιρας μοιάζει δύσκολη. Κι αυτό γιατί η βραζιλιάνικη ομάδα τον θέλει με τη μορφή του δανεισμού τον Ιανουάριο, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ θα τον αφήσει μόνο με τη μορφή κανονικής μεταγραφής

«Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει, η Φόρεστ δεν θα δεχτεί τον δανεισμό του, πρέπει να είναι με τη μορφή κανονικής μεταγραφής», ήταν τα λόγια του και συνέχισε λέγοντας. «Από τη μεριά της Παλμέιρας, λίγο πολύ είναι δύσκολο η ομάδα να κάνει μια μεγάλη "επένδυση" για έναν παίκτη που είναι 30 χρονών. Είναι ακριβός για μεταγραφή, αλλά για δανεισμό είναι οκ».