Επιστροφή μετά την ξεκούραση

Ελ Κααμπί

i

Ελ Κααμπί/©Intime

Επιστροφή μετά την ξεκούραση

Στο γήπεδο οι παίκτες του Ολυμπιακού και πάλι, πάνε για την επανεκκίνηση μέσα στο 2024.

Συνολικά μετά από έξι ημέρες άδειας για τα Χριστούγεννα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σήμερα, Πέμπτη, πρόκειται να επιστρέψουν στο Ρέντη για να αρχίσουν και πάλι τις προπονήσεις τους. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά από το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο έδωσε άδεια στους παίκτες του μέχρι και χθες, Τετάρτη. Για αυτό και επέστρεψαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη βάση τους, έτσι ώστε σήμερα το πρωί να είναι κανονικά στο Ρέντη για την επανέναρξη των προπονήσεων. Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι έφυγαν ακόμη και από την Ελλάδα τις ημέρες αυτές των Χριστουγέννων.

Μαθαίνει την αποστολή ο Ελ Κααμπί

Ο προπονητής του Μαρόκου, Ουαλίντ Ρεγκραγκί, αναμένεται σήμερα, Πέμπτη, να ανακοινώσει την τελική του απόφαση για την αποστολή της ομάδας του για το Κόπα Άφρικα. Στην προεπιλογή ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρισκόταν κανονικά στα πλάνα του τεχνικού του Μαρόκου και όπως όλα δείχνουν θα είναι και στην τελική επιλογή. Ο Ελ Κααμπί άλλωστε είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας της πατρίδας του και ιδιαίτερα με τη σεζόν που κάνει στον Ολυμπιακό οι πιθανότητες για να είναι στο Κόπα Άφρικα είναι μεγάλες. 

Οι «ερυθρόλευκοι» το σενάριο αυτό το γνωρίζουν από το καλοκαίρι και για αυτό άλλωστε υπάρχει στο πλάνο να αποκτηθεί και ένας επιθετικός τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Βέβαια από την άλλη ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο πήρε τα... πάνω του και δείχνει ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να περιμένει και απ' αυτόν πράγματα μέσα στο γήπεδο. Μόνο που μένει με την επιστροφή του, να φανεί αν θα είναι έτοιμος και πότε. Ο Μαροκινός φορ, έκανε διακοπές στο Ντουμπάι, αλλά μαζί και θεραπείες, με στόχο να ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, από εκείνο το ματς στις Σέρρες…