Ο Ποντένσε, ο Μουστακίδης και ο Ντέταρι…
i

© Intime

Ο Ποντένσε, ο Μουστακίδης και ο Ντέταρι…

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:30 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:33 - 06.09.2023

Ο Πορτογάλος άσος μπαίνει και ξεπερνά διάφορες μορφές της «ερυθρόλευκης» ιστορίας.

Για τη δεύτερη θητεία του επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος άσος, φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα για μιάμιση σεζόν και πρόλαβε να καταγράψει 68 συμμετοχές. 

Η ευκαιρία του Ποντένσε

Επιστρέφοντας έτσι, θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει διάφορες μορφές της «ερυθρόλευκης» ιστορίας. 68 συμμετοχές για παράδειγμα, όσες και ο Ποντένσε, έχει ο Ισαάκ (γνωστός ως Σάκης) Μουστακίδης που αγωνίστηκε στην ομάδα από τα τέλη του 1987 ως το 1990. 68 ματς έπαιξε με τον Ολυμπιακό και ο Όσκαρ που ήρθε επί ημερών Βαλβέρδε, ενώ στα 70 ματς ήταν ο Γιώργος Μητσιμπόνας και με 73, ο Λάγιος Ντέταρι

Διάφορες μορφές της «ερυθρόλευκης» ιστορίας έτσι, θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει ο Ποντένσε, που θα δουλέψει στο επόμενο διάστημα και με την ομάδα, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνεθ

Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά άλλωστε. 33 για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θα μπει και στο Κύπελλο Ελλάδας, μίνιμουμ έξι ματς στους ομίλους του Europa League και με στόχο να προκριθεί η ομάδα είτε σε αυτό είτε στο Conference League. 

Πολλά τα κίνητρα για τον Ποντένσε που έχει πετύχει 13 γκολ στην πρώτη του θητεία, ενώ στα 14 είναι παίκτες όπως οι Ντουντού, Σαβιόλα, Βιέρα, Τικίνιο. Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο κανάλι της στο YouTube, στάθηκε στα περισσότερα γκολ και ασίστ που θα φέρει.

 Έχει την ποιότητα άλλωστε, δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής καθώς γνωρίζει το περιβάλλον και πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού ξανά, έχει αρχίσει για τα καλά!