«Φενέρμπαχτσε για Καμαρά»

Μαντί Καμαρά

i

©intime

«Φενέρμπαχτσε για Καμαρά»

Ιάσονας Τσίλης 11:16 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 07.11.2023

Τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού βλέπει ως εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του ο Ισμαήλ Καρτάλ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Σχέδια ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου κάνει η Φενέρμπαχτσε, με τον Μαντί Καμαρά να είναι ένας εκ των παικτών που εξετάζει.

Με τους Ζάικ και Κρέσπο να μην έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους και την περίπτωση πώλησης τους να είναι αρκετά πιθανή, ο Τούρκικος σύλλογος κοιτάζει τον Μαντί Καμαρά ως μια λύση για τη θέση «8» και σύμφωνα με την «takvim», ο μέσος του Ολυμπιακού, είναι ο νούμερο ένα στόχος της Φενέρ.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Γαλατασαράι είχε καταθέσει πρόταση στους «ερυθρόλευκους», την οποία εκείνοι απέρριψαν. Τώρα ήρθε η σειρά της μισητής της αντιπάλου να διεκδικήσει τον μέσο από τη Γουινέα. 

Με το συμβόλαιο του Καμαρά να λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, οι Τούρκοι θα κυνηγήσουν την περίπτωση του, βάζοντας πίεση στους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να μείνουν με άδεια χέρια σε περίπτωση που αποχωρήσει.

Φέτος, έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, όντας βασικός και αναντικατάστατος για το σύνολο του Μαρτίνεθ, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Σαντιάγκο Έσε στον άξονα, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει και την περίπτωση του Ντενίλσον για να ενισχύσει τον ήδη «γεμάτο» άξονα του.