Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟΚ - Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης

i

© Intime

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟΚ - Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πασχαλάκης

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή (14/5, 20:00) έχει ξεκινήσει και ο Ζοσέ Ανιγκό μετράει σημαντικές επιστροφές.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον «τελικό» της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα κρίνει και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον «Δικέφαλο» (14/5, 20:00), με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και να αφήσει τον ΠΑΟΚ στο -6, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη σημερινή προπόνηση (10/5), ο Πασχαλάκης έκανε κανονικό πρόγραμμα, ενώ Κανός και Βαλμπουενά συμμετείχαν κι αυτοί σε κανονικό ρυθμό, με αποτέλεσμα να ανεβάζουν στροφές ενόψει του ΠΑΟΚ. Από την άλλη, ο Μπα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα φανεί μέρα με τη μέρα μέχρι την Κυριακή, κατά πόσο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Το αμυντικό δίδυμο μεταξύ του Παπασταθόπουλου και του Ντόη στο περασμένο ντέρμπι και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έδειξε σταθερότητα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και πλέον μένει να δούμε αν στο μυαλό του Γάλλου τεχνικού υπάρχουν οι σκέψεις για επιστροφή του Σενεγαλέζου στόπερ, σε περίπτωση που είναι διαθέσιμος.