Με Αλεξανδρόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού για Φενέρμπαχτσε

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Με Αλεξανδρόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού για Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:28 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:11 - 17.05.2024

Τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο συμπεριέλαβε στην αποστολή του ο Χοσέ Λούις Μεντιλίμπαρ, εν όψει της αναμέτρησης που δίνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε το απόγευμα της Πέμπτης (11/4,19:45), για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει προβάδισμα εν όψει της ρεβανς που θα ακολουθήσει μία εβδομάδα αργότερα.

Την αποστολή για το ματς γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε μετά από αρκετό καιρό σε αυτήν τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

«Κράξιμο» στην Φενέρμπαχτσε από δημοσιογράφο: «Και ο Ολυμπιακός έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα αλλά...»
CONFERENCE LEAGUE

18:22 - 10.04.2024

«Κράξιμο» στην Φενέρμπαχτσε από δημοσιογράφο: «Και ο Ολυμπιακός έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα αλλά...»

Στην άρνηση της Φενέρμπαχτσε να αρνηθεί την αναβολή του αγώνα με την Καραγκιούμρουκ στάθηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μουράτ Οζμποστάν, ενώ στάθηκε και στο πρόγραμμα που είχε ο Ολυμπιακός στους δύο προηγούμενους γύρους.

Εντός πλάνων βρίσκεται και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος απουσίαζε στις αναμετρήσεις της ομάδας με Άρη και Λαμία. Ο αμυντικός είχε αισθανθεί ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Μεντιλίμπαρ προτίμησε να τον προφυλάξει. Θυμίζουμε πως κόντρα στη Λαμία είχαν μείνει εκτός επίσης οι Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο και Φορτούνης προκειμένου να ξεκουραστούν, καθώς και ο τιμωρημένος Ποντένσε.

Ο τελευταίος είναι τιμωρημένος και στο παιχνίδι της Πέμπτης (11/4), ωστόσο οι υπόλοιποι τέσσερις θα βρεθούν κανονικά στην αποστολή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται συγκεκριμένα οι: Αλεξανδρόπουλος, Κάρμο, Καρβάλιο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Καμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ντόι, Ορτέγα, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ρίτσαρντς, Ροντινέι και Τζολάκης.