«Κράξιμο» στην Φενέρμπαχτσε από δημοσιογράφο: «Και ο Ολυμπιακός έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα αλλά...»

«Κράξιμο» στην Φενέρμπαχτσε από δημοσιογράφο: «Και ο Ολυμπιακός έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα αλλά...»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:22 - 10.04.2024

Στην άρνηση της Φενέρμπαχτσε να αρνηθεί την αναβολή του αγώνα με την Καραγκιούμρουκ στάθηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μουράτ Οζμποστάν, ενώ στάθηκε και στο πρόγραμμα που είχε ο Ολυμπιακός στους δύο προηγούμενους γύρους.

Το απόγευμα της Πέμπτης (19:45, 7/4) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League. Αυτό που αναζητούν οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάνε στη ρεβανς της Τουρκίας έχοντας ισχυρό προβάδισμα.

Στο μεσοδιάστημα κανονικά μεσολαβούσε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, εντούτοις αυτό αναβλήθηκε. Διάλειμμα θα μπορούσε να κάνει και ο σύλλογος της Τουρκίας, κάτι που η διοίκηση του ωστόσο φαίνεται πως το αρνήθηκε.

Πάνω σε αυτό το ζήτημα, ο δημοσιογράφος της γειτονικής χώρας, Μουράτ Οζμποστάν, τα... έχωσε στα «καναρίνια», μέσω του τηλεοπτικού σταθμού «Α Spor». Ο ίδιος υποστήριξε πως και ο Ολυμπιακός είχε να δώσει τρία παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα (σ.σ. Φερεντσβάρος - ΠΑΟΚ και Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός), όμως δεν προκάλεσε ζήτημα.

«Ο αντίπαλος της Φενερμπαχτσέ, ο Ολυμπιακός, έπαιξε τρία ματς μέσα σε μία εβδομάδα. Οι αγώνες του δεν πήραν αναβολή. Αυτό που προσπάθησε η TFF από μεριάς της ήταν να αναβάλει τον αγώνα της Φενέρ με την Καραγκιούμρουκ. Η Φενερμπαχτσέ όμως δεν δέχτηκε. Οι ανακοινώσεις της δεν βγάζουν κανένα νόημα, δεν υπάρχει σταθερότητα στις απόψεις της», ανέφερε συγκεκριμένα ο Οζμποστάν, όσον αφορά τη στάση που κράτησε η αντίπαλος των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε πως επιθυμία της Φενέρ ήταν να μεταφερθεί το Super Cup τον Μάιο, ωστόσο η τουρκική Ομοσπονδία δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα της αντιπάλου του Ολυμπιακού. Η αντίδραση της ομάδας του Ισμαΐλ Καρτάλ ως απάντηση αποφάσισε να κατεβάσει την Κ19 στο μεγάλο αυτό παιχνίδι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Μάλιστα, οι παίκτες της αποχώρησαν από το παιχνίδι μέσα σε 50'' και κάπως έτσι η Γαλατασαράι κατέκτησε το τρόπαιο δίχως να κουραστεί ιδιαίτερα. Για την ιστορία, σε αυτά τα 50 δευτερόλεπτα ο Ικάρντι ήταν εκείνος που πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και αμέσως με το που το έκανε τα πιτσιρίκα των «καναρινιών» έφυγαν από το γήπεδο.