Καρτάλ: «Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού - Τα όσα έγιναν με τη Γαλατασαράι ήταν μία αντίδραση»

Ο Καρτάλ και ο Σογιουντσού

i

© Intime

Καρτάλ: «Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού - Τα όσα έγιναν με τη Γαλατασαράι ήταν μία αντίδραση»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:22 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 10.04.2024

Στη δυναμική του Ολυμπιακού αλλά και τον τελικό του τουρκικού Super Cup στάθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαΐλ Καρτάλ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας του.

Στην Αθήνα βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «καναρινιών», Ισμαΐλ Καρτάλ, στάθηκε στη δυναμική των «ερυθρόλευκων» και την επιθυμία του για επιστροφή στην Τουρκία με ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού και έχουμε κάνει τα πλάνα μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Τουρκία έχοντας ένα καλό σκορ. Ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη ισορροπία στον προηγούμενο γύρο, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι. Ξέρουμε τι είδους παιχνίδι θα παίξει ο αντίπαλός μας. Τα πλάνα μας είναι έτοιμα για κάθε ενδεχόμενο. Άλλωστε πάντα προετοιμαζόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάθε αγώνας είναι μία διαφορετική ιστορία.», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο τεχνικός.

«Κράξιμο» στην Φενέρμπαχτσε από δημοσιογράφο: «Και ο Ολυμπιακός έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα αλλά...»
CONFERENCE LEAGUE

18:22 - 10.04.2024

«Κράξιμο» στην Φενέρμπαχτσε από δημοσιογράφο: «Και ο Ολυμπιακός έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα αλλά...»

Στην άρνηση της Φενέρμπαχτσε να αρνηθεί την αναβολή του αγώνα με την Καραγκιούμρουκ στάθηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μουράτ Οζμποστάν, ενώ στάθηκε και στο πρόγραμμα που είχε ο Ολυμπιακός στους δύο προηγούμενους γύρους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον τελικό με τη Γαλατασαράι λέγοντας πως: «Αυτό που ζήσαμε (σ. σ. με την Τράμπζονσπορ) ήταν πρωτοφανές, είτε σε αγώνες πρωταθλήματος είτε σε αγώνες κυπέλλου. Αυτό που κάναμε στον αγώνα του Σούπερ Καπ ήταν μια αντίδραση. Αν θέλουμε να αλλάξουν κάποια πράγματα, θα πρέπει να το δείξουμε στους θεσμούς».

Σογιουντσού: «Φτάνουμε στο τέλος»

Την ίδια ώρα, δηλώσεις παραχώρησε και ο Τσαγλάρ Σογιουντσού, τονίζοντας πως η ομάδα του κοντεύει στο φινάλε της διοργάνωσης. «Πλησιάζουμε στο τέλος. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πάντα θέλουμε να παίρνουμε βαθμούς παίζοντας το δικό μας ποδόσφαιρο, όχι αυτό του αντίπαλου. Γνωρίζουμε επίσης ότι πρόκειται για αγώνες με δύο σκέλη», ήταν τα λόγια του σε πρώτο χρόνο. Εν συνεχεία, ο κεντρικός αμυντικός στάθηκε στη δυσκολία του αγώνα λέγοντας ότι:

«Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας ειδικά σε ένα δύσκολο ματς. Είμαστε μία ομάδα με τα δικά μας πλάνα και είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι μας»