Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:52 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:56 - 14.03.2024

Την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωστοποίησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα «θαύμα» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, προκειμένου να περάσει στους «8» του Europa Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα για τη ρεβάνς, η οποία θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Παναγιώτη Ρέτσο και Νταβίντ Κάρμο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Φρανσίσκο Ορτέγκα, ενώ στο δεξί θα βρίσκεται ο Ροντινέι.

Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, αυτή θα αποτελείται από τους Σαντιάγκο Έσε, Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα. Μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Ντανιέλ Ποντένσε και ο Κώστας Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Κίνι, Μασουρας, Ζοάο Καρβάλιο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ντόη

Ο Ιταλός Μαριάνι ορίστηκε στο Μακάμπι - Ολυμπιακός

Την Πέμπτη (14/03, 22:00), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά το 4-1 του πρώτου αγώνα, για ένα εισιτήριο στους «8» του Conference League. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, κανονικά με κόσμο, όπως είχε ενημερώσει η ομάδα από το Ισραήλ.

Για την εν λόγω αναμέτρηση η UEFA όρισε τον Ιταλό διαιτητή και συγκεκριμένα τον Μαουρίτσιο Μαριάνι, ο οποίος είναι διαιτητής της πρώτης κατηγορίας της UEFA. Βοηθοί του είναι οι συμπατριώτες του Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, 4ος ο Αντρέα Κολόμπο, ενώ στο VAR ο επίσης Ιταλός Μάρκο ντι Μπέλο με βοηθό τον Τζιανλούκα Αουρελιάνο.

Πέρυσι, ο Ιταλός διαιτητής είχε βρεθεί στη χώρα μας και σφύριξε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είναι μόνοι τους καθώς θα έχουν και την βοήθεια των οπαδών τους με την ομάδα να ενημερώνει ότι το Σάββατο (09/03) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της ρεβάνς. Τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης».