Καλό κλίμα στο Ρέντη, ψάχνει επανεκκίνηση…

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Καλό κλίμα στο Ρέντη, ψάχνει επανεκκίνηση…

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα…

Αντιμέτωπος με την Μπάτσκα Τόπολα θα βρεθεί το βράδυ της Πέμπτης (14/12, 22:00) ο Ολυμπιακός, δίνοντας ένα αρκετά σημαντικό ματς για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τους Σέρβους. 

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έκανε γνωστές τις επιλογές του για την αποστολή, αλλά οι σίγουρες απουσίες του είναι αυτές των τραυματιών Φρέιρε, Πορόζο, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη επιστρέψει από τους τραυματισμούς τους. Παράλληλα, δεν υπολογίζει και τον Μπιανκόν ο οποίος είναι εκτός λίστας για τα ευρωπαϊκά ματς. 

Από εκεί και πέρα αυτό το οποίο είναι αρκετά σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά είναι το γεγονός πως το κλίμα που υπάρχει στο Ρέντη είναι αρκετά καλό. Φαίνεται αυτό στις τελευταίες προπονήσεις των «ερυθρόλευκων». Οι ποδοσφαιριστές είναι καλά μεταξύ τους και αυτό που θέλει ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι να βγει αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. 

Παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία που επικρατεί σε μία ομάδα και ιδιαίτερα ενόψει σημαντικών αγώνων, όπως είναι αυτός που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός με την Μπάτσκα Τόπολα. Άλλωστε πέρα από το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν στην καλύτερή τους αγωνιστική κατάσταση το προηγούμενο διάστημα, είχε χαλάσει και το κλίμα στ' αποδυτήρια. 

Αυτό ήταν κάτι που φαινόταν στο χορτάρι και σίγουρα ο Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν από τα πρώτα που ήθελε να αλλάξει. Και όπως φαίνεται τουλάχιστον από τις προπονήσεις, κάτι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό στον τομέα της ψυχολογίας. 

Βέβαια αυτό μένει να φανεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αρχίζοντας οι Πειραιώτες από την αναμέτρηση με την Μπάτσκα και συνεχίζοντας στο πρωτάθλημα. Η πρόκριση επί των Σέρβων άλλωστε, μπορεί να αποτελέσει ένα καλό μήνυμα για την επανεκκίνηση των «ερυθρολεύκων».