Κοστίνια για Ολυμπιακό: «Είμαι συγκεντρωμένος στη Ρίο Άβε, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι»

Κοστίνια

i

©Getty Images

Κοστίνια για Ολυμπιακό: «Είμαι συγκεντρωμένος στη Ρίο Άβε, δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:58 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.12.2023

Ο Κοστίνια κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι από εκπροσώπους του πορτογαλικού τύπου.

Λίγες μέρες μετά την πρόσληψη του Πέδρο Άλβες στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφή στην εποχή του Πορτογάλου παράγοντα. 

Συγκεκριμένα, ο Κοστίνια είναι μία περίπτωση που ήταν ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών το τελευταίο διάστημα όμως όλα δείχνουν πως «κλείνει» στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο ίδιος ποδοσφαιριστής την Πέμπτη (14/12) κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στους Πειραιώτες το καλοκαίρι από εκπροσώπους του πορτογαλικού τύπου σε εκδήλωση που παρευρέθηκε. 

Στην επαγγελματική του καριέρα μετράει 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δέκα γκολ και ισάριθμες ασίστ ενώ είναι μία φορά διεθνής με την Κ21 της Πορτογαλίας. 

«Είμαι συγκεντρωμένος στη Ρίο Άβε. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι, εκτός από το ότι θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά, θα φανεί εάν μείνω για μία ακόμη ή τρεις σεζόν. Όσο βρίσκομαι εδώ θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και έπειτα ίσως κάνω αυτό το βήμα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.  

«Τέτοια νέα για το όνομα μου είναι λογικά και δείχνουν πως έχω κάνει καλή δουλειά στη Ρίο Άβε. Είναι μια ατομική αναγνώριση. Είναι όνειρο μου να αγωνιστώ στο Champions League και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα», κατέληξε