Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα live streaming

Παναγιώτης Ρέτσος

i

Παναγιώτης Ρέτσος/©Intime

Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα live streaming

Sportal newsroom 11:57 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 14.12.2023

Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα Live Streaming: Όλα όσα θα συμβούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα Live Streaming: Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη σερβική ομάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League και το Sportal σε μια... μαραθώνια Πέμπτη θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι όχι μόνο. 

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε με μπάτσ(κ)α εναντίον της Τόπολα στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ κι έφυγε για Conference League
EUROPA LEAGUE

23:51 - 14.12.2023

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε με μπάτσ(κ)α εναντίον της Τόπολα στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ κι έφυγε για Conference League

Ένας Ολυμπιακός… χάρμα οφθαλμών ήταν αυτός κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, επιστρέφοντας με αντίδραση στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Ποντένσε, οι Πειραιώτες επικράτησαν των Σέρβων με 5-2 και εξασφάλισαν μία θέση στα playoffs του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη ή ισοπαλία προκειμένου να τερματίσει τρίτος και να πάρει το εισιτήριο για το Europa Conference League. Το Sportal θα βρίσκεται από νωρίς στο Φάληρο με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Διονύση Βερβελέ αλλά και τον Τζιοβάνι Ζάκαρη να μεταφέρουν live όλο το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα. Βίντεο, φωτογραφίες και όλο το ρεπορτάζ σε live χρόνο από το Καραϊσκάκης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο της σπουδαίας αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική του Europa League

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αναλύσεις για το παιχνίδι, η διαμόρφωση της κατάστασης στον όμιλο του Ολυμπιακού. 

Φυσικά στις 23:15 έρχεται σε Live Streaming η εκπομπή του Sportal που σήμερα θα έχει... τα πάντα. Η Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο, φυσικά με βασικό θέμα τη βραδιά στη Euroleague και το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν, αλλά και με αναφορές στα ελληνικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Στιγμιότυπα και οι καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της Euroleague. Τα τελευταία νέα από τον Ολυμπιακό πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ. 

Φυσικά η ευρωπαϊκή βραδιά έχει και ποδόσφαιρο, οπότε μείνετε συντονισμένοι προκειμένου να μάθετε όλα όσα συνέβησαν στα ματς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές τους «μάχες».

🔴Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη