Ντεμπούτο με ήττα για τον Χουάνγκ!

Ίνμπομ Χουάνγκ

i

©Intime

Ντεμπούτο με ήττα για τον Χουάνγκ!

Διονύσης Βερβελές 10:15 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 17.09.2023

Με το αριστερό ξεκίνησε τη θητεία του στη Σερβία ο Ίνμπομ Χουάνγκ, καθώς ο Ερυθρός Αστέρα ηττήθηκε με 2-1 από την Τσουκαρίτσκι. Αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα έκανε ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ήταν στον πάγκο της ομάδας του Βελιγραδίου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι. Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και ο Χουάνγκ πήρε εντολή από τον Μπάρακ Μπαχάρ, να περάσει στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Έπαιξε στη θέση του, στη μεσαία γραμμή, πήρε πρωτοβουλίες, ωστόσο είδε την ομάδα του να ηττάται με 2-1, παρότι ισοφάρισε με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Χουάνγκ έτσι, μπήκε με το… αριστερό, γνωρίζοντας την ήττα από την ομάδα που απέκλεισε ο Ολυμπιακός με δύο νίκες, στα πλέι οφ του Europa League.

Τώρα, ο Χουάνγκ περιμένει και το ντεμπούτο του στους ομίλους του Champions League, καθώς την Τρίτη (19/9) ο Ερυθρός Αστέρας αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Η συμμετοχή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση άλλωστε, αποτέλεσε το ισχυρό κίνητρο για τον Κορεάτη μέσο, που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Κάτι τέτοιο άλλωστε, παραδέχθηκε και με τις δηλώσεις του, στην παρουσίασή του από την ομάδα του Βελιγραδίου.