Ολυμπιακός: Με Εμβιλά και Μπιέλ, χωρίς Χάμες κόντρα στον Άρη

Ολυμπιακός: Με Εμβιλά και Μπιέλ, χωρίς Χάμες κόντρα στον Άρη

Διονύσης Βερβελές 21:01 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 01.04.2023

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι «ερυθρόλευκοι»

Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Κυριακή (2/4) στις 21:00 τους Θεσσαλονικείς και θέλουν να κάνουν το δεύτερο βήμα, μετά και τη νίκη τους στην πρεμιέρα των πλέι οφ στο Βόλο.

Η Χιμνάσια άρχισε να τακτοποιεί τις οικονομικές της εκκρεμότητες με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:15 - 31.03.2023

Η Χιμνάσια άρχισε να τακτοποιεί τις οικονομικές της εκκρεμότητες με τον Ολυμπιακό

Τις οφειλές της προς τον Ολυμπιακό άρχισε να ξεχρεώνει η Χιμνάσια, σχετικά με τη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο, πληρώνοντας μέρος των χρεών της με σκοπό να κάνει μεταγραφές.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το ματς με τον Άρη

Αυτοί είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέτσος, Ροντινέι, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Ο Μίτσελ βλέπει τον Εμβιλά να επιστρέφει, είχε να μπει σε αποστολή από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, το 0-0, όταν και τραυματίστηκε. Από τότε ήταν εκτός πλάνων, επιστρέφει και σίγουρα στοχεύει στο να είναι πανέτοιμος για το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, εκτός πλάνων του Μίτσελ είναι ο Χάμες Ροντρίγκες, που επέστρεψε από τα ματς με την Κολομβία, τραυματίας. Μια κατάσταση δύσκολη, πάνω που επέστρεψε, ξανά εκτός πλάνων. 

Τουλάχιστον ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Μίτσελ, με τον Μπιέλ. Ο Ισπανός άσος, μπορεί να είχε ένα χτύπημα, να έχασε μία προπόνηση και να ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, είναι στη διάθεση ωστόσο του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τον Άρη

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντόη, κάτι που δείχνει πως ο Μίτσελ έχει αποφασίσει να πορευθεί με το δίδυμο Παπασταθόπουλου, Μπα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτοί θα είναι άλλωστε και οι βασικοί την Κυριακή το βράδυ κόντρα στον Άρη.