Ο Αστέρας συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Conference League

Κώστας Τόπας 11:22 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:58 - 20.05.2024

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Conference League.

O Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.

Μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τα ταμεία τους να γεμίζουν με 16.532.000 ευρώ. Σε περίπτωση μάλιστα που κατακτήσουν και την κούπα, τότε θα λάβουν ακόμα δύο εκατομμύρια ευρώ και συνολικά θα φτάσουν τα 18.532.000 ευρώ.

Με τις δύο νίκες στους ημιτελικούς με την Άστον Βίλα (2-4 στην Αγγλία, 2-0 στην Ελλάδα), η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε ο πρώτος σύλλογος στην σύντομη ιστορία του Conference League, που επικρατεί και στα δύο ματς της ημιτελικής φάσης με δύο γκολ διαφορά. Κι έτσι έγραψε ιστορία.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Conference League.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή τη σπουδαία στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο!», αναφέρει το χαρακτηριστικό μήνυμα των Αρκάδων στα social media.