Η Λαμία έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League

Η Λαμία έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 11:17 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 20.05.2024

Ο Ολυμπιακός πήρε ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League και η Λαμία έσπευσε να τον συγχαρεί για αυτό το επίτευγμα.

Το βράδυ της Πέμπτης (9/5) ήταν ονειρικό για τον Ολυμπιακό, που έγραψε λαμπρή ιστορία μέσα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί επικράτησε της Άστον Βίλα με 2-0 και πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Μετά από αυτή την επιτυχία, η Λαμία έσπευσε να συγχαρεί τους Πειραιώτες, μέσω ανάρτησης που έκανε στα social media. «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για την ιστορική της πρόκριση στον τελικό του Conference League!», ανέφερε συγκεκριμένα αυτή.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

O Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του UEFA Europa Conference League, προσπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στην «OPAP Arena», εκεί όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα. στις 29 Μαΐου.

Έπειτα από σχεδόν 60 χρόνια και με πάνω από 300 εμφανίσεις ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης
CONFERENCE LEAGUE

10:21 - 10.05.2024

Έπειτα από σχεδόν 60 χρόνια και με πάνω από 300 εμφανίσεις ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του, μετά από μία προσπάθεια που ξεκίνησε σχεδόν 60 χρόνια πριν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέβασε στο Instagram το δικό του μήνυμα, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, όπως συνηθίζει.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Είναι ερυθρόλευκες βραδιές σαν την αποψινή που με γεμίζουν με συγκίνηση, δύναμη και υπερηφάνεια. Ο Ολυμπιακός μας στον τελικό του UEFA Europa Conference League. Μια Ελληνική ομάδα σε Ευρωπαϊκό τελικό ποδοσφαίρου. Μια απίστευτη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς ότι την ίδια χρονιά οι νέοι μας κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ευρώπης στο UEFA Youth League.

Με σκληρή δουλειά, υπομονή, πίστη, ποδοσφαιρικό ταλέντο και καρδιά λιονταριού ζούμε ένα όνειρο τρελό.

Ομάδα, διοίκηση και ο πύρινος κόσμος μας, όλοι μαζί, γράφουμε χρυσές σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού!

Όλοι μαζί, προχωράμε στον μεγάλο τελικό στις 29/05 στην Αθήνα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!