«Ο Λοβέρα βρίσκεται στην Αργεντινή για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ροσάριο Σέντραλ»

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα

i

© Intime

«Ο Λοβέρα βρίσκεται στην Αργεντινή για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ροσάριο Σέντραλ»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:00 - 15.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 15.08.2023

Σύμφωνα με την «lacapital» ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ροσάριο Σέντραλ.

Εκτός από τις αφίξεις, οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη, στον Ολυμπιακό καλούνται να διαχειριστούν τις αναχωρήσεις των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ. Ένας από αυτούς είναι και ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Σύμφωνα με την «la capital», ο 24χρονος εξτρέμ έχει φύγει από την Ελλάδα και βρίσκεται ήδη στην Αργεντινή, σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας του. Εκεί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πρόκειται να υπογράψει με τη Ροσάριο Σέντραλ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λοβέρα για τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Ροσάριο Σέντραλ μέχρι που πωλήθηκε στον Ολυμπιακό το 2019 έναντι 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά στους «ερυθρόλευκους» δεν αποδείξει το ταλέντο του. Μάλιστα ο Αργεντίνος εξτρέμ φέρεται να είχε προσεγγιστεί και νωρίτερα, με τον ίδιο τον Λοβέρα να θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Όπως φαίνεται τελικά ο 24χρονος άλλαξε γνώμη.     

Την περασμένη σεζόν ο 24χρονος την πέρασε στον Ιωνικό ως δανεικός, σημειώνοντας στο σύνολο 25 εμφανίσεις με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ. Από τον Ολυμπιακό αποκτήθηκε το 2019 και αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια, δίχως όμως να καθιερωθεί στην ομάδα. 

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Λοβέρα με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο φαντάζει δύσκολο να παραμείνει έως τότε στους «ερυθρόλευκους».