«Ο Ολυμπιακός δίνει πέντε εκατ. ευρώ για τον στόπερ Νέιθαν Σίλβα»

Ο Νέιθαν Σίλβα.

i

© SS Instagram

«Ο Ολυμπιακός δίνει πέντε εκατ. ευρώ για τον στόπερ Νέιθαν Σίλβα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:21 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 05.08.2023

Στο Μεξικό υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δίνει στην Πούμας 5 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος πήγε πριν λίγο καιρό στο Μεξικό!

«Θέλουν να της πάρουν την μεταγραφή! Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την υπογραφή του παίκτη της Πούμας Νέιθαν Σίλβα».

Αυτός είναι το τίτλος στο δημοσίευμα του FOX Sports στο Μεξικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο twitter ο Μεξικανός ρεπόρτερ, που ασχολείται με την Πούμας, ο Ροντρίγκο Τοβάρ, ο Ολυμπιακός σκοπεύει να υπογράψει τον Νέιθαν Σίλβα, ο οποίος πήγε στην ομάδα του Μεξικού στις αρχές Ιουλίου! Ο 26χρονος (6/5/97) Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη έξι παιχνίδια με την Πούμας, που πήρε τον παίκτη από την Ατλέτικο Μινέιρο, έναντι 4 εκατ. ευρώ. 

Τώρα ο Ολυμπιακός φέρεται να δίνει 5 εκατ. ευρώ στους Μεξικανούς. Στην Ατλέτικο Μινέιρο ο Σίλβα, που έχει και δύο ματς με την Κ20 της Βραζιλίας,  μέτρησε 94 αγώνες, 3 γκολ και 1 ασίστ. Έπαιξε ακόμα στη Γκοϊανένσε (38 ματς, 1 γκολ), στην Πόντε Πρέτα (31 αγώνες, 1 γκολ, 2 ασίστ) και στην Κοριτίμπα (27 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ).

Στο ρεπορτάζ των Μεξικανών για τον Σίλβα αναφέρεται: «Έχει παίξει μόλις μερικά παιχνίδια με τη φανέλα της Πούμας και ο Νέιθαν Σίλβα έχει ήδη τραβήξει την προσοχή ενός Έλληνα γίγαντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ροντρίγκο Τόβαρ, ρεπόρτερ του FOX Sports, ο Βραζιλιάνος αμυντικός απασχολεί τον Ολυμπιακό, ομάδα που προ ημερών επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Νικολάς Φρέϊρε (τον πήρε δανεικός) πρώην παίκτη της Πούμας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν διατεθειμένος να προσφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ στην Πούμας, η οποία πριν από εβδομάδες απέκτησε τον παίκτη έναντι 4 εκατ. δολαρίων από την Ατλέτικο Μινέιρο και με τετραετές συμβόλαιο.

Παρά τις προσπάθειες του Ολυμπιακού, η Πούμας δεν θα ήταν ικανοποιημένη με το ποσό που προσφέρθηκε και θα επιδιώξει να πάρει ένα μεγαλύτερο ποσό για τον Νέιθαν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βραζιλιάνος θα ήταν διατεθειμένος να φύγει από την Πούμας, μόνο αν η οικονομική προσφορά είναι εξαιρετική, αφού νιώθει άνετα στην Πούμας και με τεχνικό διευθυντή τον Antonio Mohamed».