Φάκελος Μασούρας: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την επόμενη μέρα του - Το συμβόλαιο και το ενδιαφέρον

Μασούρας

i

© Intime

Φάκελος Μασούρας: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την επόμενη μέρα του - Το συμβόλαιο και το ενδιαφέρον

Διονύσης Βερβελές 17:24 - 25.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 25.03.2024

Το συμβόλαιο, το ενδιαφέρον και οι μεγάλες προκλήσεις μπροστά του…

Απέναντι στο Καζακστάν ο Γιώργος Μασούρας έκανε ίσως το καλύτερό του ματς με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας και έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την πρόκριση για τον τελικό με τη Γεωργία και το εισιτήριο για το Euro 2024. Η εμφάνιση αυτή έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα του συμβολαίου του Έλληνα εξτρέμ.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Μασούρα με τον Ολυμπιακό λήγει το προσεχές καλοκαίρι και επί της ουσίας από τον Ιανουάριο ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θελήσει ο ίδιος για να συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι και μετά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, ιδιαίτερα από το εξωτερικό, η Μπόχουμ είναι η μία ομάδα η οποία έχει πλησιάσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση. Τώρα ενόψει και των αγώνων που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» με τη Φενέρμπαχτσε για τους «8» του Conference League, δημοσιεύματα θέλουν τον παίκτη να τον κοιτούν ομάδες από την Τουρκία και συγκεκριμένα οι Τραμπζονσπόρ και Εγιουμπσπόρ.

Μάλιστα η Τραμπζονσπόρ είναι εδώ και δύο χρόνια που φέρεται να θέλει τον Μασούρα να τον κάνει δικό της, στο παρελθόν οι Τούρκοι «μιλούσαν» ακόμη και για πρόταση στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσει, η οποία όμως απορρίφθηκε. Τώρα, όμως, θα είναι ελεύθερος. Βέβαια από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάνει την τελική τους κίνηση…

«Ο Μασούρας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:57 - 24.03.2024

«Ο Μασούρας βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ επιμένει για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα κι ετοιμάζεται να κάνει την κίνησή της για να κάνει δικό της τον 30χρονο Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Όπως και να έχει όμως αυτό που έχει σημασία αυτήν τη στιγμή είναι πως ο παίκτης από την πλευρά του σε προσωπικές συζητήσεις δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν τον ενδιαφέρει το συμβόλαιό του τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό που τον νοιάζει είναι να μπορέσει να πετύχει με την Εθνική την πρόκριση στο Euro 2024 και από εκεί και πέρα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και να προχωρήσει με την ομάδα του Πειραιά στο Conference League και παράλληλα να διεκδικήσει την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος με την ερυθρόλευκη φανέλα!