Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι των «αιωνίων» - Λεπτό προς λεπτό όλα τα νέα

Ρέαμπτσιουκ-Παλάσιος

i

©Intime

LIVE Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι των «αιωνίων» - Λεπτό προς λεπτό όλα τα νέα

Ευγενία Κουντούρη 09:02 - 25.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 25.02.2023

Το Sportal μετράει αντίστροφα μέχρι την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη (20:30) μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την 24η αγωνιστική της Super League. Όλα τα τελευταία νέα των ομάδων.

Στο Καραϊσκάκη επικεντρώνεται σήμερα το ενδιαφέρον των ποδόσφαιρόφιλων όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (20:30 CosmoteSports1), για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η σπουδαία αναμέτρηση των «αιώνιων αντιπάλων» έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες έχουν διαφορά 5 πόντων στον σχετικό πίνακα, με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά στους δύο βαθμούς.

Ο Μίτσελ αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ τετράδα στην άμυνα, ενώ οι Εμβιλά και Χουάνγκ θα είναι η δυάδα στη μεσαία γραμμή. Κανός, Μπιέλ, Φορτούνης και Μπακαμπού θα είναι οι τέσσερις της επίθεσης των «ερυθρόλευκων». Σαμασέκου, Φορτούνης και Ραμόν μέχρι την τελευταία στιγμή διεκδικούν μια θε΄ση στο αρχικό σχήμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Ρουμπέν, Κουρμπέλη, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδη.

Στην διάθεση του ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει επίσης τους Κλαϊνχάισλερ, Σπόραρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Μάγκνουσον, Κώτσιρα, Πούγγουρα, Καμπετσή, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη και Πούχατς.

19:39 Χωρίς τον Χάμες ο Ολυμπιακός 

Ο Ολυμπιακός θα χάσει έναν από τους σημαντικότερους του παίκτες αφού ο Χάμες Ρονρίγκες θα μείνει εκτός 18αδας. Ο Κολομβιανός δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ως εκ τούτου αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη.

18:46 Χωρίς προβλήματα έφτασε ο Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μετά την αποθέωση στο ξενοδοχείο Caravel και την απαίτηση για «διπλό», το πούλμαν του Παναθηναϊκού έφτασε στο Φαληρικό γήπεδο υπό ισχυρή αστυνομική προστασία. Η άφιξη πραγματοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα και πλέον αναμένεται εκείνη του Ολυμπιακού.

18:06 Κόσμος του Παναθηναϊκού στο Caravel για να στηρίξει την ομάδα

Kόσμος του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Caravel, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» ζήτησαν το «διπλό» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κόντρα στον Ολυμπιακό.

14:40 Φουστέρ: «Ανυπομονώ να γυρίσω "σπίτι" μου, πάμε Ολυμπιακέ»

Ο Νταβίντ Φουστέρ επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μέσω social media έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

13:36 Ο Γιοβάνοβιτς εφάρμοσε πλήρη… «σιγή ασυρμάτου»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε στην προετοιμασία του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων χωρίς να αφήσει να διαρρεύσει το παραμικρό από τα σχέδια του.

Ολυμπιακός VS Παναθηναϊκός - Τα ντέρμπι «αιωνίων» που έκριναν το πρωτάθλημα

Το Sportal θυμάται τα ματς των τελευταίων 20 ετών ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» που ήταν κάτι παραπάνω από ήσσονος σημασίας.

12:46 Κάλεσμα Βαλμπουενά στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Σας χρειαζόμαστε σήμερα»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μέσω ανάρτησης στα social media.

11:15 Σανμαρτεάν στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που του αρμόζει»

Ο αγαπημένος Λουτσιάν των οπαδών του Παναθηναϊκού μίλησε στο Sportal για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έδωσε τη συμβουλή του στους «πράσινους».

10:50 Ολυμπιακός VS Παναθηναϊκός: Το απόλυτο κρας τεστ των δύο «αιωνίων»

Το Sportal κάνει το κρας τεστ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων και περνά από το μικροσκοπικό φακό τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που όπως όλα δείχνουν θα αποτελούν την αρχική ενδεκάδα.

10:34 Το Match Programme του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

10:05 Ούρκο Πάρντο στο Sportal: «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό, καταπληκτικός προπονητής ο Βαλβέρδε» (vid)

09:40 Το τελευταίο τεστ για Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες προφυλάχθηκε στο ματς με τη Λαμία την περασμένη Κυριακή (19/2) και θα κάνει και σήμερα ένα τεστ, για να διαπιστωθεί ο βαθμός της ετοιμότητάς του. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θέλει πολύ να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, να βοηθήσει την ομάδα του, ξέρει ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτόν, σε ένα ματς με αυτή τη σημασία. Θα τεστάρει και σήμερα, όμως, για το τυπικό κομμάτι και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, γι’ αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.