Οι «πρωταθλητές» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα social media - Έκπληξη με βραζιλιάνικη κυριαρχία

Ροντινέι - Μπερνάρ

i

Ροντινέι - Μπερνάρ/©Intime

Οι «πρωταθλητές» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα social media - Έκπληξη με βραζιλιάνικη κυριαρχία

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:45 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 23.10.2023

Έντονο είναι το βραζιλιάνικο στοιχείο στους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αλλά και του Παναθηναϊκού, με βάση τους ακόλουθους που έχουν στο instagram. Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας στους «ερυθρόλευκους» και ποιος στους «πράσινους»;

Τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Από το γενικό κανόνα δεν αποτελούν εξαίρεση οι αθλητές. 

Ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, τενίστες και κάθε είδους αθλητές χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μοιραστούν προσωπικές στιγμές με τους ακόλουθους. Μέσω αυτών οι followers είτε τους αποθεώνουν είτε τους ασκούν κριτική. Μιας και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι το αθλητικό γεγονός των ημερών... ψάξαμε τα προφίλ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο instagram και βρήκαμε τους πέντε πιο δημοφιλείς «ερυθρόλευκους» και «πράσινους».

Οι Top-5 Ολυμπιακού

Ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, βάσει αριθμών είναι ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ των Πειραιωτών έχει 2,6 εκατομμύρια followers στο instagram. 

Πίσω από τον 31χρονο αμυντικό, είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη «σελεσάο». Ο λόγος για τον Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος ακολουθείται από 1.4 εκατομμύρια ανθρώπους. 

Τρίτος στη σχετική λίστα είναι ο Μαντί Καμαρά. Τον 26χρονο μέσο των «ερυθρόλευκων» ακολουθούν 910.000 άτομα. 

Την πεντάδα συμπληρώνει το επιθετικό δίδυμο του Ολυμπιακού. Ο Στέφαν Γιόβετιτς με 459.000 ακόλουθους βρίσκεται στην τέταρτη θέση κι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην πέμπτη με 456.000 followers.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών με τους περισσότερους ακόλουθους είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ακολουθείται από 142.000 άτομα. 

Οι Top-5 του Παναθηναϊκού 

Στην κορυφή της «πράσινης» λίστας βρίσκεται ο Γουίλιαν Αράο. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού έχει 2 εκατομμύρια followers στο instagram.  

Η δεύτερη θέση ανήκει στον συμπατριώτη του, τον Μπερνάρ. 864.000 άτομα ακολουθούν τον 31χρονο μεσοεπιθετικό του «τριφυλλιού». 

Τρίτος είναι ένας ακόμα Λατίνος. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος έχει 184.000 ακόλουθους. 

O Τιν Γεντβάι με 114.000 άτομα να τον ακολουθούν κι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον με 94.800 followers συμπληρώνουν την πεντάδα. 

Ο Ζέκα με 80.500 ακόλουθους είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο intagram. 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!