Το βράδυ που ο ΠΑΟΚ έγινε «σωσίβιο» για τον Ολυμπιακό σε μία δύσκολη χρονιά

Ο Χουάνγκ και ο Μπακαμπού

i

© Tourette Photography

Το βράδυ που ο ΠΑΟΚ έγινε «σωσίβιο» για τον Ολυμπιακό σε μία δύσκολη χρονιά

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:15 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 05.11.2023

Ήταν 5 Απριλίου του 2023 όταν ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε μπροστά στον κόσμο του μετά από μία δύσκολη χρονιά. Για να συμβεί αυτό, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 σε ένα ντέρμπι το οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να πανηγυρίσει την πρώτη του φετινή νίκη σε ντέρμπι. Έχουν προηγηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ το οποίο έληξε 1-1 και το ματς με τον Παναθηναϊκό το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και μεταφέρθηκε στα δικαστήρια. 

Οι Πειραιώτες θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν να του προσφέρουν χαρά. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί λίγους μήνες πριν, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται και πάλι τον «Δικέφαλο του Βορρά». Σε μία σεζόν όπου η πορεία στην Ευρώπη ήταν καταστροφική και όπου εντός έδρας νίκη σε ντέρμπι δεν είχε έρθει, η ομάδα της Θεσσαλονίκης λύτρωσε αυτή του Πειραιά.

Πιο αναλυτικά, το ημερολόγιο έγραφε 5 Απριλίου του 2023 και ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. H μοναδική του νίκη σε ντέρμπι μέχρι τότε ήταν εκτός έδρας με την ΑΕΚ, της οποίας και επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο κόσμος δεν είχε γιορτάσει με την ομάδα του κάποια επικράτηση. Λίγα 24ωρα πριν, δε, το 2-0 με τον Άρη έγινε 2-2 και ο Μίτσελ αποτέλεσε παρελθόν εντός των επόμενων ωρών.

Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:29 - 02.11.2023

Ο... influencer διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η σέλφι στο Πανθεσσαλικό και η Μύκονος

Αρκετά ενεργός είναι στα social media o διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, Ντάνιελ Σλάγκερ, ο οποίος είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την Μύκονο.

Στο ματς της 3ης αγωνιστικής, λοιπόν, τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του υπηρεσιακού Ζοσέ Ανιγκό. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας και ο ΠΑΟΚ έκανε το 0-1 στο 22ο λεπτό. Όμως η ανατροπή ήρθε! Ο Σεντρίκ Μπακαμπού στο 59' έκανε με ένα εξαιρετικό σουτ το 1-1, ακολούθησε ο Μασούρας στο 78' για το 2-1 και τη χαριστική βολή έδωσε από το σημείο του πέναλτι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκης σε ντέρμπι, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.