Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ live streaming

Φορτούνης - Ζίβκοβιτς

i

Φορτούνης - Ζίβκοβιτς/©Intime

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ live streaming

Sportal newsroom 12:43 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 05.11.2023

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ live streaming: Όλα όσα θα συμβούν στο Φάληρο και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ live streaming: Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε «ερυθρόλευκους και «ασπρόμαυρους» είναι προ των πυλών και το Sportal θα βρίσκεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη σπουδαία βραδιά.

Ομάδα - όνειρο ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο και ασύλληπτος θρίαμβος με 4-2 κόντρα στον Ολυμπιακό!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:29 - 05.11.2023

Ομάδα - όνειρο ο ΠΑΟΚ στο Φάληρο και ασύλληπτος θρίαμβος με 4-2 κόντρα στον Ολυμπιακό!

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέτυχε ιστορική νίκη στο 4-2 επί του Ολυμπιακού! Ο Λουτσέσκου κέρδισε την μάχη των πάγκων κόντρα στον Μαρτίνεθ και με παίκτες - κλειδιά τους Μουργκ, Μπράντον Τόμας βροντοφώναξε «παρών» στη μάχη του τίτλου!

Ο Ολυμπιακός θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να μείνει στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω του την κακή εμφάνιση και την ήττα από την ΑΕΚ και να βγάλει αντίδραση ώστε να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Το Sportal θα βρίσκεται από νωρίς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Διονύση Βερβελέ και τον Τζιοβάνι Ζάκαρη να μεταφέρουν live όλο το κλίμα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του σπουδαίου αγώνα. Βίντεο, φωτογραφίες και όλο το ρεπορτάζ σε live χρόνο από το φαληρικό γήπεδο. 

Το... τρίτο ημίχρονο του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στη Sportal Sunday Live σε Live Streaming στο Sportal. Ζωντανές συνδέσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ. Ακόμα, ο Κώστας Τσίλης μιλάει για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κηφισιά, ενώ ο Μπάμπης Τσιμπίδας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το Λαμία - Παναθηναϊκός. 

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Tags: