Πόλος έλξης ο Έσε στη Νάξο (pics)

Σαντιάγο Έσε

i

/©Intime

Πόλος έλξης ο Έσε στη Νάξο (pics)

Ελένη Ανδρικοπούλου 16:07 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 18.05.2024

Ο Σαντιάγο Έσε βρίσκεται στη Νάξο για τις μέρες του Πάσχα και πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Με αφορμή τις μέρες του Πάσχα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δύο μέρες ξεκούρασης. Έτσι, λοιπόν αρκετοί εξ αυτών αποφάσισαν να φύγουν για λίγο από την Αθήνα και να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσα σε αυτούς κι ο Σαντιάγο Έσε. Ο 22χρονος Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού και σκόρερ του τέταρτου γκολ στην τεράστια νίκη των «ερυθρόλευκων» με 4-2 επί της Άστον Βίλα στο «Villa Park» στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League επισκέφτηκε τη Νάξο, έχοντα στο πλευρό του τη σύντροφό του Μιράντα.

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

10:21 - 04.05.2024

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa Conference League, φέρει την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αρκετοί πιτσιρικάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που συνάντησαν τον Σαντιάγο Έσε θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του κι εκείνος δεν τους χάλασε το χατίρι.

Μεντιλίμπαρ: «Το μυαλό όλων στη ρεβάνς και όχι στον τελικό»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έστειλε το δικό του μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει της ρεβάνς με την Άστον Βίλα την προσεχή Πέμπτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (9/5, 22:00).

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε μεγάλη νίκη. Πανηγυρίσαμε, το χαρήκαμε αλλά εδώ τελειώνουν οι πανηγυρισμοί και το πάρτι.

Δεν έχουμε περάσει και όλοι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας, γιατί η αντίπαλός μας είναι μεγάλη ομάδα και θέλει να βγάλει αντίδραση.

Θα έχετε δύο μέρες ρεπό, για να ξεκουραστείτε αλλά θέλω να σας ζητήσω κάτι. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε το μυαλό σας στη ρεβάνς με την Άστον Βίλα και όχι στον τελικό.

Δεν θέλω ν’ ακούσω κουβέντα για τελικό, ούτε μια λέξη. Ξεχάστε τον τελικό γιατί δεν έχουμε προκριθεί. Αν πετύχουμε τον μεγάλο στόχο και τα καταφέρουμε, θα έχουμε πολλές μέρες για να πανηγυρίσουμε», ήταν τα λόγια του Βάσκου τεχνικού στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές μετά το ιστορικό «διπλό» στην Αγγλία.