Σοκ με Λάιντνερ, μπαίνει χειρουργείο!

Ντόρον Λάιντνερ

i

Ντόρον Λάιντνερ/ ©Intime

Σοκ με Λάιντνερ, μπαίνει χειρουργείο!

Διονύσης Βερβελές 12:19 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 01.06.2023

Σοβαρό το πρόβλημα στο γόνατό του τελικά, κάνει επέμβαση την Τετάρτη.

Άτυχος στάθηκε ο Ντόρον Λάιντνερ καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ που είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αούστρια Βιέννης, είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο και τελικά, έμαθε τα δυσάρεστα.

Όπως έγινε έτσι γνωστό από τους «ερυθρόλευκους», έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και την Τετάρτη αναμένεται να χειρουργηθεί από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο και την ομάδα του.

Οι Ισραηλινοί από την πρώτη στιγμή που κόπηκε από την εθνική τους ομάδα λόγω του τραυματισμού, αναφέρθηκαν σε φόβους για ρήξη χιαστού και ο Λάιντνερ ήρθε στην Ελλάδα για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ των «ερυθρολεύκων». Έτσι λοιπόν, πάρθηκε και η απόφαση να μπει για επέμβαση, που θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, χωρίς για την ώρα να διευκρινίζουν ακριβώς πόσο οι Πειραιώτες.

Το σίγουρο είναι πως για τον Λάιντνερ αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς δεν αποκλείεται πλέον να μείνει εδώ, ώστε να κάνει και την αποκατάστασή του. Σίγουρα είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αυτός ο τραυματισμός για τον διεθνή Ισραηλινό μπακ που είχε καλή παρουσία στην Αούστρια Βιέννης. Χάνει έδαφος, αφού στάθηκε άτυχος.

Στον 21χρονο αμυντικό ευχήθηκε περαστικά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, με σχετική ανάρτηση την οποία αναδημοσίευσε και ο ποδοσφαιριστής. Σίγουρα είναι μια δοκιμασία, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που θα περάσει το δρόμο του χειρουργείου. Είναι λογικό να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτή την εξέλιξη, ωστόσο όπως και σε όλες τις περιπτώσεις το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών και ο γιατρός Χρήστος Θέος, θα κάνουν τα πάντα για να αποκατασταθεί πλήρως και σωστά το πρόβλημά του.

/printscreen

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε με τη σειρά του μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με μία φωτογραφία του, που τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Δεν υπάρχει χειρότερη στιγμή για να μάθεις ότι δεν πρόκειται να κάνεις αυτό που αγαπάς περισσότερο τους επόμενους έξι μήνες, ειδικά όταν ανυπομονούσα για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και την έναρξη της νέας μου σεζόν στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω πιο γρήγορα και πιο δυνατός. Ευχαριστώ πολύ της Αούστρια Βιέννης για τις υπέροχες στιγμές, που με κάνατε να νιώθω μέλος της οικογένειας από την πρώτη μέρα, ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον, την υποστήριξη και την γρήγορη φροντίδα❤️».