Η Μαγιόρκα προσέγγισε τον Μπιέλ

Πεπ Μπιέλ

i

© Intime

Η Μαγιόρκα προσέγγισε τον Μπιέλ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:29 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 31.05.2023

Η Μαγιόρκα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει επαφές με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Πεπ Mπιέλ, όπως μεταφέρει σε ανάρτηση του ο Ισπανός ρεπόρτερ, Χουάν Κάρλος Τάουρα

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα του για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το μήκος κύματος κινούνται σχεδόν όλες οι ομάδες της Ευρώπης, με φόντο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μία από αυτές είναι και η Μαγιόρκα, η οποία μοιάζει να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Πεπ Μπιέλ

Ολυμπιακός: Στηρίζει την ομάδα ο κόσμος εν όψει της νέας σεζόν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:57 - 31.05.2023

Ολυμπιακός: Στηρίζει την ομάδα ο κόσμος εν όψει της νέας σεζόν

Εντυπωσιακό είναι το νούμερο των πρώτων πέντε ημερών διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μόνο από το διαδίκτυο, με τους φίλους του Ολυμπιακού να δείχνουν από νωρίς τη στήριξη τους στην ομάδα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου, Χουάν Κάρλος Τάουρα, ο σύλλογος της La Liga προσέγγισε τον επιθετικό των Πειραιωτών, όμως  ο ίδιος υποστήριξε πως μοιάζει μία δύσκολη περίπτωση. «Η Μαγιόρκα ξεκίνησε επαφές για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Ο Ολυμπιακός συζητάει μόνο για πώληση του 26χρονου. Υπάρχουν πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, όμως, είναι μια δύσκολη περίπτωση, καθώς ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες», ανέφερε μεταξύ άλλων στο tweet του ο Ισπανός δημοσιογράφος.

Θυμίζουμε πως ο Πεπ Μπιέλ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ η αξία του σύμφωνα με το Τransfermarkt αγγίζει τα έξι εκατ. ευρώ. Μάλιστα, ο ίδιος σχεδόν διπλασίασε το «market value» του μετά την άφιξη στον Πειραιά, αφού αυτό το νούμερο στην Κοπεγχάγη βρισκόταν στα 3,5 εκατομμύρια. Ο ίδιος αγωνίστηκε 39 φορές την περασμένη σεζόν, πετυχαίνοντας 10 γκολ και 4 ασίστ με την ερυθρόλευκη φανέλα, αποτελώντας έναν από τους βασικότερους παίκτες του κλαμπ.