Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Πεπ Μπιέλ - Τι γράφουν οι Τούρκοι

Ο Πεπ Μπιέλ.

i

©intime

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Πεπ Μπιέλ - Τι γράφουν οι Τούρκοι

Sportal newsroom 11:33 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 05.05.2023

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fotospor.com η Μπεσίκτας έχει στα υπόψιν της τον Πεπ Μπιέλ.

Με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει έχουν ήδη ξεκινήσει τα σενάρια. Σε ένα από αυτά εμπλέκεται ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Πεπ Μπιέλ. Ο 26χρονος Ισπανός μέσος, αν και το τελευταίο διάστημα περνά ένα «ντεφορμάρισμα», αυτό δεν απασχολεί την Μπεσίκτας που θέλει να τον κάνει δικό της, όπως αναφέρουν δημοσιεύμετα στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fotospor.com περιλαμβάνει το όνομα του Πεπ Μπιέλ στη λίστα των ποδοσφαιριστών που εξετάζει η τουρκική ομάδα για το ρόλο του οργανωτή μαζί με αυτά των Ντιέγκο Βαλντέζ και του Μάρκο Τόλιτς.

Ο Πεπ Μπιέλ πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027 με τον Ολυμπιακό, ο οποίος δαπάνησε 6 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του και οι αξιώσεις του θα είναι υψηλές, εάν η Μπεσίκτας αποφασίσει να κάνει τελικά κίνηση.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο 26χρονος μέσος έχει σημειώσει μέχρι στιγμής 16 γκολ και 6 ασίστ σε 46 ματς με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων». 

Θυμίζουμε ότι η Μπεσίκτας έχει εκδηλώσει εδιαφέρον και για τον πρώην ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, Χάμες Ροντρίγκες. Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Κολομβιανού σταρ με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχασε χρόνο και είχε νέα επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

 Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η Μπεσίκτας κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για να αποκτήσει τον Χάμες Ροντρίγκες, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους υπογραφής 1,5 εκατ. ευρώ. Στην Κωνσταντινούπολη εκτιμούν ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα πει το «ναι», καθώς δεν έχει προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση από ομάδα καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ως τώρα πάντως δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.