«Ο Ντάνι Γκαρσία στη λίστα του Ολυμπιακού»

Ντάνι Γκαρσία

i

©/Photo by Europa Press Sports/Getty Images

«Ο Ντάνι Γκαρσία στη λίστα του Ολυμπιακού»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:08 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:19 - 19.05.2024

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού μέσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ντάνι Γκαρσία, σύμφωνα με την «AS».

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμα για την τρέχουσα σεζόν κι η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος να μην έχει ξεκινήσει ωστόσο τα σενάρια για το ποδοσφαιρικό μέλλον των ποδοσφαιριστών δίνουν και παίρνουν καθημερινά.

Σημερινό (6/5) δημοσίευμα της «AS» αναγράφει ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντάνι Γκαρσία. Όπως υποστηρίζει ο 33χρονος Ισπανός μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί βρίσκεται στη λίστα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ενίσχυση των Πειραιωτών.

«Ο Μεντιλίμπαρ έχει προτείνει αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει προπονήσει στην Ισπανία και ανάμεσά τους είναι και η περίπτωση του Ντάνι Γκαρσία και ο 33χρονος μπορεί να χωρέσει στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Ντάνι Γκαρσία φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς τη φετινή σεζόν μετρά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί 617 λεπτά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι ο Ντάνι Γκαρσία συνεργάστηκαν για τρία χρόνια και στην Εϊμπάρ (2015-2018).

Μάλιστα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου έχει αναφέρει για τον Ισπανό μέσο:

«Ο Ντάνι είναι ένα κόνσεπτ από μόνος του, αλλά αυτός ήξερε πως να το αλλάξει αυτό, μεταμορφώθηκε σ' έναν άλλον παίκτη και θεωρώ πως βελτιώθηκε. Δεν είναι από τους παίκτες που σου τραβούν την προσοχή όταν παρακολουθείς έναν αγώνα, όμως είναι από κείνους που τους βλέπεις συνέχεια και σπάνια λες κάτι κακό γι' αυτούς... Ο Ντάνι είχε μπλοκαριστεί λίγο με το να μην κινείται πολύ μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς. Ωστόσο, του είπα ''όχι'', πως έπρεπε να αφήσει κάποιον άλλον μέσο να πάρει την θέση αυτή».