Τα είπαν Ολυμπιακός και Γιάνσεν, ώρα απόφασης…

Τα είπαν Ολυμπιακός και Γιάνσεν, ώρα απόφασης…

Η συνάντηση με τον Ολλανδό κόουτς και η επόμενη ημέρα…

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον πρώην προπονητή της Άλκμααρ, Πασκάλ Γιάνσεν, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε το απόγευμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και παρακολούθησε την πρόκριση των μικρών επί της Ίντερ. 

Μετά, ο Ολλανδός κόουτς και οι μάνατζέρ του, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη. Από κοντά και οι άνθρωποι που θα «χτίσουν» την επόμενη ημέρα σε μεγάλο βαθμό, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Κριστιάν Καρεμπέ. 

Για την ώρα, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση. Όπως αυτή τη στιγμή, δεν έχει ενημερωθεί για τέλος συνεργασίας ο Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Αν δεν υπάρξει άμεση ανακοίνωση συμφωνίας με τον Γιάνσεν, προφανώς και ο Ολυμπιακός μπορεί να εξετάζει και άλλες λύσεις. Μην ξεχνάμε άλλωστε και την περίπτωση του Μπάρακ Μπακχάρ, προπονητή με αρκετούς υποστηρικτές στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. 

«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:56 - 07.02.2024

«Βάλτε μέσα τους μικρούς»: Αποθέωση στο Twitter για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού και «δικαστήριο» για τους επαγγελματίες!

Η απίθανη εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ίντερ έβαλε φωτιά στο Twitter, με τους χρήστες να... βγάζουν στη σέντρα τους επαγγελματίες.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είχε φέρει και πέρσι στην Ελλάδα προπονητή από την Ολλανδία, τον Σρέντερ που ήταν ο πρώην του Άγιαξ. Είχε γίνει συνάντηση, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Το Σάββατο κατά τα άλλα, υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ. Και ξημερώνει Πέμπτη…

Ώρα απόφασης λοιπόν αναμένεται από τους «ερυθρόλευκους» που μπροστά τους έχουν μια σειρά δύσκολων αγώνων, καθώς μετά τον αγώνα με τους Κρητικούς υπάρχει η Φερεντσβάρος (εντός), ο ΠΑΟΚ (εκτός) και οι Ούγγροι πάλι (εκτός).