Γιατί ο Μαρτίνεθ άργησε να φτάσει στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος»

Γιατί ο Μαρτίνεθ άργησε να φτάσει στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:27 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 20.06.2023

Στις 16:00 έφτασε η πτήση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Ελλάδα όμως ο ίδιος άργησε αρκετά να βγει στον χώρο τον αφίξεων.

Τον προπονητή με τον οποίο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στο μονοπάτι του πρωταθλητισμού βρήκε ο Ολυμπιακός, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να φτάνει το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) στο «Ελ. Βενιζέλος» έχοντας ως προορισμό τον Πειραιά.

Πρόβλημα με τα λεωφορεία σύμφωνα με μαρτυρίες

Η πτήση του ήταν προγραμματισμένη να αφιχθεί στην Ελλάδα γύρω στις 15:20 όμως τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε στη χώρα μας κατά τις 16:00 το απόγευμα. Ωστόσο η καθυστέρηση για τον ίδιο δεν τελείωσε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η πτήση έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και προσγειώθηκε δίχως πρόβλημα, ωστόσο υπήρξε ζήτημα με το λεωφορείο που θα παραλάμβανε τους επιβαίνοντες. 

Όπως ανέφεραν μάρτυρες που βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο, οι ίδιοι ενημερώθηκαν από το πλήρωμα πως υπήρχε θέμα με τα λεωφορεία, τα οποία άργησαν να φτάσουν στο σημείο. Εν τέλει, όλα λύθηκαν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ βγήκε στον χώρο των αφίξεων κατά τις 16:50, όπου και παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη Marca, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025 με τους Πειραιώτες. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, η άφιξη του Μαρτίνεθ στην Ελλάδα πιθανολογείται πως θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.