Οι έντονες παρατηρήσεις Καρβαλιάλ για την άμυνα

Οι έντονες παρατηρήσεις Καρβαλιάλ για την άμυνα

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ χάρηκε για τη νίκη και την «πεντάρα», αλλά τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα είναι γι’ ανάλυση…

Όπως είναι λογικό ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ βλέποντας την ομάδα του στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα δε σκεφτόταν μόνο το «τώρα», αλλά και τη συνέχεια. Γι’ αυτό και ναι μεν δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τα πέντε γκολ, όμως, από την άλλη δεν του άρεσε η αμυντική συμπεριφορά των «ερυθρόλευκων».

Τόσο μετά το τέλος του ματς στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, όσο όμως και στην προπόνηση της Παρασκευής στο Ρέντη, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την άμυνα. Έκανε αρκετές παρατηρήσεις, τονίζοντας πως δεν του άρεσε καθόλου το πως συμπεριφέρθηκε όλη η ομάδα στα δύο γκολ που σημείωσε η Μπάτσκα Τόπολα.

Από τις πρώτες του ημέρες στον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος μιλούσε στους παίκτες του για την άμυνα και το πως θα πρέπει να φέρονται όλοι μέσα στο γήπεδο. Δεν είδε όλα όσα θα ήθελε απέναντι στους Σέρβους και για αυτό ιδιαίτερα στην προπόνηση της Παρασκευής οι παρατηρήσεις του ήταν σε έντονο ύφος.

«Τρελάθηκε» με το δεύτερο γκολ

Το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός ήρθε μετά από λάθος του Ορτέγκα έξω από την περιοχή. Αυτό είναι κάτι που γίνεται, σίγουρα δεν είναι κάτι που θα ήθελε να βλέπει ο κάθε προπονητής στην ομάδα του, όμως, τα λάθη συμβαίνουν. Και εδώ, δεν το πλήρωσε η ομάδα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ «τρελάθηκε» περισσότερο με το δεύτερο γκολ των Σέρβων, γιατί λειτούργησε λάθος σε αυτή τη φάση όλη η ομάδα. Είχαν ανέβει όλοι πάνω από τη σέντρα, τη στιγμή που η μπάλα ήταν σχεδόν στο κέντρο, έγινε η λάθος πάσα (από τον Ποντένσε) και αμέσως η Μπάτσκα με μόνο μία πάσα βγήκε στην αντεπίθεση και έβαλε το γκολ!

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:13 - 16.12.2023

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μιγκέλ Κρέσπο - Συνάντηση του Πέδρο Άλβες με τον μάνατζέρ του

Ο 27χρονος Γαλλο - Πορτογάλος μέσος, Μιγκέλ Κρέσπο βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, σύμφωνα με τουρκικά Μέσα.

Ο Πορτογάλος δεν τα είχε με τον Έσε που έμεινε πίσω στο σπριντ με τον σκόρερ Τσίρκοβιτς, αλλά για το γεγονός πως όλη η ομάδα είχε «ανέβει» στο γήπεδο και η άμυνα όλη έμεινε εκτεθειμένη. Δεν υπήρξε ένας να έχει μείνει στο κέντρο, να καλύψει, να δοθούν αλληλοκαλύψεις. Σε μία φάση που η Μπάτσκα μάλιστα, είχε μείνει με δέκα παίκτες…