Από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για ένα διαρκείας οι οπαδοί του Ολυμπιακού (vid)

Από νωρίς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για ένα διαρκείας οι οπαδοί του Ολυμπιακού (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:19 - 01.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 01.06.2023

«Ουρές» σημειώθηκαν στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», με τον κόσμο να σπεύδει να αγοράσει τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και ο κόσμος της ομάδας αρχίζει να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του, σπεύδοντας να αγοράσει τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη χρονιά. Από νωρίς, αρκετά εισιτήρια άρχισαν να φεύγουν μέσω ίντερνετ και το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε η διάθεση μέσω των εκδοτηρίων. Οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν να κλείσουν θέση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν «ουρές» έξω από τα εκδοτήρια.

Θυμίζουμε πως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά με την κινητικότητα που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες. «Iδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το νούμερο των πρώτων πέντε ημερών διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας μόνο από το διαδίκτυο, καθώς έχουν δοθεί 1.500 εισιτήρια με την κίνηση και τη ζήτηση από τον κόσμο καθημερινά όλο και να αυξάνεται.

Την Πέμπτη 01/06 είναι η πρώτη ημέρα που θα μπορεί ο κόσμος να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 και από τα εκδοτήρια του σταδίου έξω από τη θύρα 25. Καθημερινά ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00. Φυσικά συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας www.olympiacos.org.

Οι 13 Έλληνες του εξωτερικού που υπό προϋποθέσεις μπορούν να απασχολήσουν τις ομάδες του Big 5
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:32 - 01.06.2023

Οι 13 Έλληνες του εξωτερικού που υπό προϋποθέσεις μπορούν να απασχολήσουν τις ομάδες του Big 5

Οι πέντε «μεγάλες» ομάδες της Super League, οι οποίες είναι έτοιμες να μπουν στον… χορό των μεταγραφών και οι Έλληνες του εξωτερικού, που θα αποτελούσαν μία αξιόπιστη λύση υπό προϋποθέσεις.

Να σημειωθεί πως στην 1η περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας, όπως παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέσεις που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022-23», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στην παρουσίαση των εισιτηρίων, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Καραπαπάς, είχε δώσει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τα διαρκείας.

Για τον στόχο στα διαρκείας είπε: «Ο στόχος είναι κοντά στις 20.000. Θέλουμε να υπάρχουν κι ελεύθερα εισιτήρια. Δεν μπορούμε να δεσμεύσουμε το γήπεδο θα έχουμε φιλοξενούμενους στην Ευρώπη».

Για το αν μπορεί να απελευθερωθεί ένα διαρκείας όταν κάποιος δεν έρχεται στο γήπεδο: «Εδώ και χρόνια κάνουμε αυτή τη κουβέντα, γιατί χάνονται έσοδα και δεν φαίνεται και γεμάτο το γήπεδο.

Είναι ζήτημα εφορίας και πως μπορεί να επανεκδοθεί εισιτήριο. Αλλά τώρα γίνονται όλα ηλεκτρονικά. Στις συζητήσεις που έχουμε, διότι για να ευλογήσουμε τα γένια μας, τις 9 στις 10 φορές, εμείς ξεκινάμε τις παραγωγικές διαδικασίες για το ποδόσφαιρο, ψάχνουμε λύση».