Χωρίς Παπανικολάου και Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη
i

© Intime

Χωρίς Παπανικολάου και Πετρούσεφ ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:34 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 31.03.2024

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου και Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:15 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να ξεκουράσει τον Κώστα Παπανικολάου.

Τα πολλά απαιτητικά ματς της ομάδας του Πειραιά στη Euroleague, οδήγησαν τον προπονητή του Ολυμπιακού να δώσει ανάσες στον αρχηγό της ομάδας του. Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θυμίζουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» κυνηγούν μία θέση στην πρώτη τετράδα, που θα τους δώσει και πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Ο Κώστας Παπανικολάου μετράει φέτος 8.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά 22'38" συμμετοχής σε 20 αγώνες της Stoiximan Basket League. Στην EuroLeague ο πολύπειρος φόργουορντ μετράει 7.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.8 τελικές πάσες, αγωνιζόμενος κατά μέσο όρο για 25'18" σε 32 αναμετρήσεις.

Εκτός αγώνα θα είναι και ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος ψηλός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί. Θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Βιλερμπάν για τη Euroleague.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ταλαιπωρείται επίσης από τραυματισμό, δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό. Ο Σέρβος σέντερ, πάντως μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη: Τόμας Ουόκαπ, Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Μιχάλης Λούντζης, Ναζ Μήτρου - Λονγκ, Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Σακίλ ΜακΚίσικ, Βενιανίμ Αμπόσι, Άλεκ Πίτερς, Μουστάφα Φαλ, Μόουζες Ράιτ, Γιώργος Τανούλης.

Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Άρης - Λαμία