Οριστικά χωρίς Στάνκοβιτς στην Λεωφόρο η ΑΕΚ, εξαιρετικά δύσκολο και με ΠΑΟΚ

Οριστικά χωρίς Στάνκοβιτς στην Λεωφόρο η ΑΕΚ, εξαιρετικά δύσκολο και με ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 20:07 - 01.04.2024

Ο Στάνκοβιτς ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα, δεδομένα δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, ενώ πιθανότατα θα απουσιάσει και από το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ

Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε πως το πρόβλημα που προέκυψε στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς στην προπόνηση του Σαββάτου ήταν μυϊκό, έμοιαζε δεδομένο πως η απουσία του δεν θα ήταν μόνο για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας δεν προπονήθηκε ούτε και σήμερα. Και για αρχή είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζεται ούτε για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Άλλωστε από χθες το βράδυ είχατε διαβάσει στο Sportal.gr, πως ο Γιώργος Αθανασιάδης θα έμενε κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ και για το επόμενο, δεύτερο συνεχόμενο, ντέρμπι. Είναι εξάλλου και κάτι ποδοσφαιρικά δίκαιο, με βάση και την εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Ολυμπιακό ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας.

Αυτό ωστόσο που έχει σημασία για τον Στάνκοβιτς, είναι πως όχι μόνο θα απουσιάσει από το ντέρμπι στην Λεωφόρο. Αλλά μοιάζει και εξαιρετικά δύσκολο να είναι εγκαίρως έτοιμος, προκειμένου να προλάβει και το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάντως η κατάσταση του θα επανεκτιμάται ανά τακτά διαστήματα.