Ορτέγα: «Χαρούμενος που βρίσκονται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, έκανα τα πάντα για να έρθω»
i

Φρανσίσκο Ορτέγα/ ©Olympiacos fc

Ορτέγα: «Χαρούμενος που βρίσκονται στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, έκανα τα πάντα για να έρθω»

Sportal newsroom 13:24 - 27.08.2023

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έκανε ο Φρανσίσκο Ορτέγα στο Olympiacos TV.

Μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ του πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες την Κυριακή (27/8) ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φρανσίσκο Ορτέγα. Ο 24χρονος Αργεντινός μπακ, μαζί με τον Ομάρ Ρίτσαρντς θα αποτελέσει μία από τις λύσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων». 

Ο Φρανσίσκο Ορτέγα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Όσα δήλωσε ο 24χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ: 

«Είναι αλήθεια πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Είναι μία απίστευτη ευκαιρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα, είναι πολύ όμορφη η πόλη, αλλά και η υποδοχή που είχα. 

Όταν έμαθα για την πρόταση του Ολυμπιακού, προφανώς ήξερα πως θα ήταν ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Έκανα τα πάντα για να έρθω και όπως σας είπα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. 

Προφανώς από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα, για να πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη σεζόν. Να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να παλέψουμε στο Europa League, καθώς επίσης και στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Πάμε λοιπόν δυνατά για τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο ως το τέλος. Δεν αφήνω καμία φάση να πάει χαμένη και προσπαθώ πάντα να κάνω ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλω να πω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μας στηρίζουν σε κάθε στιγμή κι εμείς θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε». 

«Γεια σου, Ολυμπιακέ, πάμε γερά!», είπε στο τέλος σε άπταιστα ελληνικά.