Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ραμόν από τον Ολυμπιακό

Ραμόν

i

© PrtScr

Η Εσπανιόλ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Ραμόν από τον Ολυμπιακό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:31 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 26.08.2023

Με ανακοίνωσή της, η Εσπανιόλ γνωστοποίησε τον δανεισμό του Ραμόν από τον Ολυμπιακό.

Κάτοικος Ισπανίας θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Ραμόν Ράμος!

Ο 22χρονος αριστερός μπακ αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Εσπανιόλ, η οποία φέτος αγωνίζεται στη Segunda Division. Η μετακίνηση του Ραμόν με τη μορφή δανεισμού δεν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει στους Πειραιώτες το επόμενο καλοκαίρι αφού έχει συμβόλαιο ως το 2027.

Η θέση του ακραίου οπισθοφύλακα ήταν δύσκολη εδώ και καιρό, με την έλευση του Κίνι, ενώ η απόκτηση του Ορτέγα και του Ρίτσαρντς την έκανε ακόμα πιο δύσκολη. Κάπως έτσι δόθηκε δανεικός γι' αυτόν τον χρόνο. Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Ραμόν τον περασμένο Ιανουάριο από τη Φλαμένγκο έναντι 1.500.000 ευρώ, μετρώντας έντεκα αγώνες και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ημέρα Ορτέγα στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Φρανσίσκο Ορτέγα. Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ, έκανε τα πάντα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Παραχώρησε το ποσοστό των δικαιωμάτων του επί της μεταγραφής και ταξίδεψε για τη χώρα μας, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να πιάσει αμέσως δουλειά.

Ο Μαρτίνεθ θέλει να τον βάλει άμεσα, περιμένει πολλά από αυτόν, ωστόσο όλα θα ολοκληρωθούν σήμερα Σάββατο. Ο πρώην αριστερός μπακ της Βελέζ, θα περάσει από τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, όπως συνηθίζεται, θα πάει στην ΠΑΕ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο και φορώντας για πρώτη φορά την ερυθρόλευκη φανέλα. 

Με διαφορά λίγων ωρών από τον Ομάρ Ρίτσαρντς, ο Ορτέγα έρχεται για να συνθέσουν το δίδυμο για την αριστερή πλευρά των Πειραιωτών. Πάνω τους θα πέσει μεγάλο βάρος, καλούνται να δώσουν μια άλλη εικόνα στο αριστερό άκρο. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ήταν άλλου τύπου παίκτης, εδώ και ο Αργεντίνος, αλλά και ο Άγγλος, είναι με πιο επιθετικό στυλ, τους αρέσει να προωθούνται και αυτό, είναι βασικό κριτήριο για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν.