Η αντίδραση της Νάπολι για την «κούκλα Οσιμέν»

Βίκτορ Οσιμέν

i

© PrtScr

Η αντίδραση της Νάπολι για την «κούκλα Οσιμέν»

Sportal newsroom 20:33 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 05.10.2023

Η Νάπολι θέλησε να πάρει θέση για μία κούκλα που κυκλοφορεί με τη μορφή του Οσιμέν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου μία φωτογραφία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Βίκτορ Οσιμέν με τη μορφή «κούκλας». Ο φορ των «παρτενοπέι» βρίσκεται στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μετά την ενέργεια του συλλόγου να τον... τρολάρει στα social media.

Με αφορμή λοιπόν την «κούκλα Οσιμέν» που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, η Νάπολι θέλησε να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει μέσω ανακοίνωσης πως το συγκεκριμένο προϊόν δεν εγκρίθηκε ποτέ από τον σύλλογο και θα διευθετηθεί το ζήτημα στα δικαστήρια.

«Αναφορικά με την είδηση, η οποία εμφανίστηκε σε πολυάριθμους διαδικτυακούς ιστότοπους, σχετικά με το επικείμενο μάρκετινγκ ενός παιδικού παιχνιδιού που ονομάζεται "Cicciobello Bomber", δηλαδή μία κούκλα που αναπαράγει τα χαρακτηριστικά του παίκτη Victor Osimhen, ο οποίος απεικονίζεται φορώντας μια στολή της Νάπολι, διευκρινίζουμε ότι πρόκειται για ένα ανεπίσημο προϊόν, του οποίου η δημιουργία δεν έχει εγκριθεί με κανέναν τρόπο από τον σύλλογο. Ως εκ τούτου, έχουμε λάβει μέτρα για την προστασία των συμφερόντων της στα κατάλληλα μέρη», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ντε Λαουρέντις για Οσιμέν: «Δεν υπάρχουν ποτέ προβλήματα εδώ»

Όλα δείχνουν πως οι σχέσεις του Όσιμεν με τη Νάπολι σταδιακά αποκαθίστανται. Πριν λίγες ώρες ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, μίλησε στο Chiringuito TV και όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό απάντησε πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

Επικό βίντεο: Η Ryanair προσφέρει φθηνή πτήση στον Οσίμεν για Λονδίνο για μεταγραφή στην Τσέλσι
SERIE A

10:06 - 29.09.2023

Επικό βίντεο: Η Ryanair προσφέρει φθηνή πτήση στον Οσίμεν για Λονδίνο για μεταγραφή στην Τσέλσι

Με τις φήμες να αναφέρουν πως το μέλλον του Βίκτορ Οσίμεν είναι αβέβαιο στη Νάπολ, με το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού να έχει συνδεθεί με την Τσέλσι, η Ryanair αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη διαμάχη για να διαφημίσει πτήσεις προς το Λονδίνο.

«Ο Οσιμέν δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης. Αν θα υπάρξει νέα συμφωνία; Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχουν ποτέ προβλήματα εδώ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι στη Νάπολι», ανέφερε συγκεκριμένα.