Εκτός Εθνικής ο Ουί Τζο μετά το ροζ σκάνδαλο!

Χουάνγκ Ουί Τζο

i

©Intime

Εκτός Εθνικής ο Ουί Τζο μετά το ροζ σκάνδαλο!

Κώστας Τσιακλής • 17:38 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο, θα μείνει εκτός της Νότιας Κορέας μετά την έρευνα που ξεκίνησε για το ροζ σκάνδαλο με το οποίο κατηγορείται.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο, θα μείνει μέχρι νεοτέρας εκτός αποστολής της Εθνικής Νότιας Κορέας, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για βιντεοσκόπηση ερωτικού βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Οι σχετική κατηγορία υπάρχει από τον περασμένο Ιούνιο, όταν ένα άγνωστο άτομο κατηγόρησε τον Ουί Τζο μέσω του Instagram. Επιπλέον το συγκεκριμένο άτομο ισχυρίστηκε ότι ήταν εραστής του Νοτιοκορεάτη και είπε ότι ήταν μια από τις πολλές γυναίκες που είχαν σεξουαλική σχέση μαζί του. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πάντως είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και υπέβαλε ποινικές καταγγελίες εναντίον του ατόμου για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιασμό.

Όπως είχε αναφέρει ο δικηγόρος του, το κινητό του είχε κλαπεί την περίοδο που βρισκόταν στον Ολυμπιακό. Το άτομο αυτό φέρεται να έστειλε μηνύματα στον Χουάνγκ μέσω Instagram από τον Μάιο, απειλώντας να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο κλιπ. Τελικά, η σύντροφος του Νοτιοκορεάτη συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες με την κατηγορία του εκβιασμού και της διαρροής του βίντεο.

Παρά το γεγονός αυτό, η Εθνική Νότιας Κορέας θεώρησε αναγκαίο να αφήσει εκτός αποστολής τον Ουί Τζο μέχρι να ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα. Κάπως έτσι ο 31χρονος απειλείται να μείνει εκτός του Ασιατικού Κυπέλλου, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Ιανουαρίου. 

«Αποφασίσαμε να μην επιλέξουμε τον Χουάνγκ Ουί Τζο στην Εθνική ομάδα μέχρι να βγει ένα σαφές συμπέρασμα σχετικά με τα γεγονότα», αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση της Νότιας Κορέας.

Ο επικεφαλής της επιτροπής δεοντολογίας της Νότιας Κορέας, Λι Γιούν-Ναμ πρόσθεσε: «Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο παίκτης ερευνάται ως ύποπτος, είναι δύσκολο για αυτόν να πραγματοποιήσει κανονικές δραστηριότητες της Εθνικής ομάδας. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν μεγάλες προσδοκίες από την Εθνική ομάδα, (άρα) θεωρήσαμε ακατάλληλο να επιλέξουμε τον Χουάνγκ Ουί Τζο».

Τι ακριβώς συνέβη με τον Χουάνγκ Ουί Τζο - False alarm για τη σύλληψή του, «έπιασαν» την πρώην σύντροφό του
REST OF THE WORLD

13:25 - 20.11.2023

Τι ακριβώς συνέβη με τον Χουάνγκ Ουί Τζο - False alarm για τη σύλληψή του, «έπιασαν» την πρώην σύντροφό του

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού,Ουί Τζο κατέθεσε στην αστυνομία της Σεούλ στις 18 Νοεμβρίου για ερωτικό βίντεο που τράβηξε χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του. Συνελήφθη αυτός που εκβίαζε τον Κορεάτη.

Τέλος ο προπονητής της Εθνικής, Γιούργκεν Κλίνσμαν, ανέφερε τα εξής: «Κατανοώ πλήρως την τρέχουσα κατάσταση και θα σεβαστώ την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Κορέας».

Sportal Euroleague Show για τις μάχες των «αιωνίων» σε Μονακό & Βελιγράδι και του Big 4 στην Ευρώπη