Η Ουνιόν τιμώρησε τον Φοφανά επειδή δεν έκανε χειραψία με τον προπονητή του! (vid)
i

©glomex

Η Ουνιόν τιμώρησε τον Φοφανά επειδή δεν έκανε χειραψία με τον προπονητή του! (vid)

Κώστας Τσιακλής 15:12 - 26.10.2023

Ο Ντάτρο Φοφανά τιμωρήθηκε από την Ουνιόν Βερολίνου επειδή δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή του όταν έγινε αλλαγή στο ματς με τη Νάπολι.

Ο δανεισμός του Ντάτρο Φοφανά στην Ουνιόν Βερολίνου δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού τιμωρήθηκε για έναν απίστευτο λόγο. 

Την Τρίτη (24/10) η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχθηκε τη Νάπολι στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η φιλοξενούμενη, η οποία επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ του Τζιάκομο Ρασπαντόρι στο 65' του αγώνα. 

Κάπως έτσι οι Γερμανοί έμειναν χωρίς βαθμό στον όμιλο ενώ γενικά μετράει εννέα σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτές οι εξελίξεις όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στις τάξεις των Βερολινέζων και χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η αντίδραση του Ντάτρο Φοφανά στην αλλαγή του στο ματς με τη Νάπολι στο 70'. 

Ο άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού λοιπόν αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον προπονητή του, Ούρς Φίσερ, κάτι που δεν άρεσε στον σύλλογο και τον τιμώρησε. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Sky Sport, Λίσα Ντε Ρούιτερ, η Ουνιόν απέκλεισε τον Φοφανά για μια εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το ματς με τη Βέρντερ Βρέμης το απόγευμα του Σαββάτου (28/10) για την 9η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Φοφανά βρίσκεται στην Ουνιόν Βερολίνου με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι. Ο 20χρονος επιθετικός δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά αφού δεν έχει σκοράρει στις 11 συμμετοχές που έχει καταγράψει τη φετινή σεζόν. Ο Φοφανά έχει μόλις μια ασίστ που ήρθε στο παιχνίδι με την Γουόλντορφ στο Κύπελλο Γερμανίας. Σαν να μην έφτανε η παρουσία του εντός αγωνιστικών χώρων, πλέον απασχολεί και με τη συμπεριφορά του.