Τρομερό ξύλο με εννέα κόκκινες σε αγώνα στην Ουρουγουάη ανάμεσα στην Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ (vid)

Τρομερό ξύλο με εννέα κόκκινες σε αγώνα στην Ουρουγουάη ανάμεσα στην Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ (vid)

Δημήτρης Χούπης 10:59 - 15.04.2024

Τρομερά επεισόδια ξέσπασαν σε αγώνα στην Ουρουγουάη ανάμεσα στην Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να... μετατρέπουν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ.

Ο κακός χαμός έγινε σε αγώνα στην Ουρουγουάη ανάμεσα στη Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ και τη Ρίβερ Πλέιτ, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μετατρέπουν τον αγωνιστικό χώρο σε ρινγκ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν δύο ποδοσφαιριστές τσακώθηκαν και αποφάσισαν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους με μπουνιές και κλωτσιές. Όπως είναι λογικό οι υπόλοιποι δεν άργησαν να πάρουν μέρος σε όλο αυτό και τότε η κατάσταση ξέφυγε.

Αρκετοί ήταν αυτοί που άρχισαν να βαράνε ο ένας τον άλλον, ενώ άλλοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση. Μάλιστα σε κάποιο σημείο επενέβη η αστυνομία, η οποία μπήκε στη μέση και μαζί με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τελικά ο διαιτητής του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε με 2-1 υπέρ της Ντεφενσόρ, έδειξε συνολικά εννέα κόκκινες κάρτες, εκ των οποίων οι επτά ήταν για τους φιλοξενούμενους και οι δύο για τους γηπεδούχους.