Οζίλ για Ρονάλντο: «Τα ΜΜΕ προσπαθούν απλώς να κερδίσουν κλικ» (pic)
i

Κριστιάνο Ρονάλντο και Μεσούτ Οζίλ/ ©Twitter

Οζίλ για Ρονάλντο: «Τα ΜΜΕ προσπαθούν απλώς να κερδίσουν κλικ» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:03 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 09.12.2022

Την στήριξή του στον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να δείξει ο Μεσούτ Οζίλ.

Ο κακός χαμός έχει γίνει γύρω από το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο τα τελευταία 24ωρα. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (6/12) όταν ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε να μην ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα για το ματς της Πορτογαλίας με την Ελβετία στη φάση των «16« του Μουντιάλ τον 37χρονο σταρ. 

Από κει και ύστερα έχουν γίνει τα πάντα. Δηλώσεις, ψυχρές χειραψίες, ξανά δηλώσεις και δημοσιεύματα για απειλές του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι θα φύγει από το Κατάρ. Από τη μεριά του ο Φερνάντο Σάντος άπλωσε δίχτυ προστασίας στον «CR7». Ο Πορτογάλος σταρ έχει κι άλλο σύμμαχο. Τον Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός μέσος ουκ ολίγες φορές έχει αποθεώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το ίδιο θέλησε να κάνει και τώρα. Ο 34χρονος στρα, που ήταν συμπαίκτης με τον Κριστιάνο στη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τη στήριξή του στον Πορτογάλο μέσω των social media. 

Καλός κι ο Ράμος, αλλά Πορτογαλία σημαίνει... Κριστιάνο
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

07:45 - 09.12.2022

Καλός κι ο Ράμος, αλλά Πορτογαλία σημαίνει... Κριστιάνο

Ο Γκονσάλο Ράμος έκανε τον κόσμο να παραμιλάει με τις επιδόσεις του κόντρα στην Ελβετία και βοήθησε πολύ την Πορτογαλία, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο της άλλαξε την ιστορία. Και αυτό δεν θα σβηστεί ποτέ...

«Τα ΜΜΕ προσπαθούν απλώς να κερδίσουν κλικ και οι ειδικοί που δεν έχουν πια καριέρα θέλουν απλώς να τραβήξουν την προσοχή με το μεγάλο του όνομα και να προσπαθήσουν να τον κάνουν να φαίνεται κακός. Δεν νομίζω ότι κανένας από τη νέα γενιά θα μπορέσει να ανταποκριθεί ξανά στους αριθμούς του. Θα είναι για πάντα στη δική του κατηγορία. 

Όλοι θα πρέπει να δείξουν περισσότερο σεβασμό σε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του αθλήματος. Ο Ρονάλντο πλησιάζει τα 38, οπότε ποια είναι η έκπληξη που δεν σκοράρει περισσότερα από 50 γκολ τη σεζόν; Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα πρέπει να είναι χαρούμενοι που τον βλέπουν να παίζει ποδόσφαιρο παγκόσμιας κλάσης για 20 χρόνια», ήταν τα λόγια του Μεσούτ Οζίλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.