Ο Τούχελ δεν αφήνει τον Παβάρ να πάει στην Ίντερ

Παβάρ

i

©twitter/@ActuFoot_

Ο Τούχελ δεν αφήνει τον Παβάρ να πάει στην Ίντερ

Μαρία Δαλιάνη • 11:35 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Μπενζαμέν Παβάρ βρέθηκε πολύ κοντά στην Ίντερ, με τις δύο πλευρές μάλιστα να είχαν έρθει σε συμφωνία, όμως ο Τόμας Τούχελ έβαλε στοπ στην μετακίνηση του λόγω δυσκολίας εύρεσης αντικαταστάτη.

Ίντερ και Μπένζαμεν Παβάρ είχαν δώσει τα χέρια και είχαν συμφωνήσει για πενταετές συμβόλαιο, όμως όπως φαίνεται ο Τόμας Τούχελ στέκεται εμπόδιο στην μετακίνηση του Γάλλου μπακ στους «νερατζούρι» αφού, δεν βρίσκει κάποιον που να μπορεί να καλύψει το κενό του.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε δώσει το «ΟΚ» για την ολοκλήρωση του «deal» ανάμεσα στις δύο πλευρές με τους Ιταλούς να δίνουν ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ συν τα μπόνους, όπως ανέφερε ο Ιταλικός τύπος,  με τον Γερμανό προπονητή να αλλάζει τα πλάνα της διοίκησης της ομάδας του.

Δημοσίευμα της Gazzeta dello sport αναφέρει ότι ο Γερμανός προπονητής προσπαθεί να πείσει τον Παβάρ να παραμείνει στην Μπάγερν μέχρι να βρεθεί ένας άξιος αντικαταστάτης του. Ο Γάλλος μπακ είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τους Βαυαρούς, όμως από ότι φαίνεται οι Γερμανοί δεν φοβούνται να ρισκάρουν και να χάσουν τον Παβάρ του χρόνου ως ελεύθερο.

Ανατροπή: Ο Εμπαπέ διαπραγματεύεται την ανανέωσή του με την Παρί
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:35 - 25.08.2023

Ανατροπή: Ο Εμπαπέ διαπραγματεύεται την ανανέωσή του με την Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται πως είναι πρόθυμος να κάτσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί φέτος για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παβάρ αγωνίζεται στους Βαυαρούς από το 2019. Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 163 αγώνες ενώ έχει πετύχει 12 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Γερμανίας, το τρόπαιο του Champions League καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με την εθνική Γαλλίας.