Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς κοστίζει σχεδόν όσο ο... Σπόραρ
i

Τιμοτέους Πούχατς/ ©Twitter

Παναθηναϊκός: Ο Πούχατς κοστίζει σχεδόν όσο ο... Σπόραρ

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουνιόν Βερολίνου για τον Πολωνό αριστερό μπακ, Πούχατς προβλέπει οψιόν αγοράς που ορίστηκε στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σε λίγη ώρα ο Τιμοτέους Πούχατς θα βρίσκεται στην Αθήνα, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο Πολωνός αριστερός μπακ ταξιδεύει μέσω Μονάχου και η πτήση του θα προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 14:20. 

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα ξημερώματα της Πέμπτης, η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουνιόν Βερολίνου για τον Πούχατς προβλέψει εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο.

Η Ουνιόν κοστολογεί ακριβά τον Πούχατς και έθεσε υψηλή τιμή για την αγορά των δικαιωμάτων του. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ποσό για τον 23χρονο αμυντικό ορίστηκε στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι προφανές πως ο Πούχατς έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα πρωτίστως με σκοπό να παίξει και να διακριθεί και λιγότερο με μακροχρόνια προοπτική. Ο Παναθηναϊκός δαπάνησε τον προηγούμενο Αύγουστο 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του Άντραζ Σπόραρ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Φαντάζει δύσκολο να πληρώσει ένα παραπλήσιο ποσό για έναν αριστερό μπακ. Ο οποίος σε πρώτη φάση προορίζεται για εναλλακτική λύση του Χουάνκαρ. Εκτός και αν ο Πούχατς κάνει... πράγματα και θαύματα στη Super League. Πάντως, ο Πούχατς έχει πραγματοποιήσει αντίστοιχη μεταγραφή. Είχε εντυπωσιακή απόδοση με τη Λεχ Πόζναν και ανάγκασε την Ουνιόν να πληρώσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην πολωνική ομάδα για να τον αποκτήσει...