Απίθανη «βόμβα» από Παναιτωλικό - «Έκλεισε» πρώην εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης

Απίθανη «βόμβα» από Παναιτωλικό - «Έκλεισε» πρώην εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης

Δημήτρης Χούπης 13:51 - 06.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 06.07.2023

Ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με τον Σέρχιο Ντίας, ο οποίος θα είναι ο εκλεκτός για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός βρήκε τον εκλεκτό για τα άκρα της επίθεσης. Συγκεκριμένα η ομάδα του Αγρινίου «έκλεισε» τον Σέρχιο Ντίας που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σέρο Πορτένιο. Ο Παραγουανός εξτρέμ βρίσκεται καθ' οδόν προς της Ελλάδα και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών. 

Σέρχιο Ντίας ©Corinthians

Η θέση του 25χρονου είναι αριστερό εξτρέμ, που έχει φορέσεις μια φορά τα χρώματα της εθνικής του ομάδας. Ο Ντίας σε ηλικία 18 ετών άφησε τη Σέρο Πορτένιο για να πάει στην Ευρώπη και αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ισπανική ομάδα μάλιστα πλήρωσε το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει. 

Έπειτα αγωνίστηκε στη Λούγκο, την Κορίνθιανς, τη Σέρο Πορτένιο και την Αμέρικα ως δανεικός, μέχρι που έμεινε χωρίς ομάδας το καλοκαίρι του 2021. Τον Ιανουάριο του 2022 γύρισε στην πατρίδα του την Παραγουάη για να παίξει ξανά στη Σέρο Πορτένιο, με την οποία την περσινή σεζόν είχε εννέα συμμετοχές. 

Την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός φαίνεται ότι είναι κοντά στην απόκτηση και του Μπρούνο Ντουάρτε. Η ομάδα του Αγρινίου είναι εδώ και μέρες σε επαφές με τη Ντεπορτίβο Κουένκα για την απόκτηση του Αργεντινού στόπερ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον νέο προπονητή του Παναιτωλικού, Γκαμπριέλ Σούρερ

Παναθηναϊκός: Ο «undercover» ατζέντης στο Ρόρμπαχ, το χτυποκάρδι με τον Σένκεφελντ και αυτός που «απασχολεί» από την ΤΣΣΚΑ 1948
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:11 - 06.07.2023

Παναθηναϊκός: Ο «undercover» ατζέντης στο Ρόρμπαχ, το χτυποκάρδι με τον Σένκεφελντ και αυτός που «απασχολεί» από την ΤΣΣΚΑ 1948

Το Sportal καταγράφει όλα όσα συνέβησαν στο περιθώριο της νίκης του Παναθηναϊκού με 1-0, στην τέταρτη φιλική αναμέτρηση του στην Αυστρία.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν φαίνεται ότι θα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Την είδηση την έκανε γνωστή ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάκης Μπελεβώνης στη χθεσινή (5/7) παρουσίαση του Γκαμπριέλ Σούρερ. Μάλιστα φαίνεται ότι η ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με μπακ από τη Λατινική Αμερική.